cansutekgul Kızlar menenjit aşısı vurulması gerekiyor bebeğimin 3ay 8günlük vurdurmak şart mı bide sanırım iki çeşidi var hangisini vurdurdunuz cevaplarsanız çok sevinirim
Kubracigimm cansutekgul menenjit hastalığı çok riskli. Tüm doktorlar öneriyor sağlık bakanlığı da öneriyor aslında ama karşılamıyor ne yazık ki. Biz 2 doz yaptırdık 13.ayında 3.dozunu yaptıracağız. Nimenrix ve Bexero aynı anda vuruldu. 3.ayda ve 5.ayda vurdurduk.
ikrakuss cansutekgul bexsero ve nimenrix var yanlış değilsem doktorumuz 3 ve 5 . Ayda bexsero 9-11-13 de ise nimenrix demişti ( nimenrix ayları belki hatalı olabilir tam hatırlamıyorum) bu şekilde yaptıracağım bende
minikoglan cansutekgul canım 2 çeşit var ama ikisinden birini seçmiyosun ikiside yapılıyor ikisininde koruyuculukları farklı biz 2 yaşından sonra başkadık yaptırmanı öneririm geri dönüşü olmayan bi hastalık
Mazikeen cansutekgul ikisinide vurdurdum son dozunu dün vurdurdum tabiki gerekli menenjit ölümcül bir hastalık
Bayancorek cansutekgul toplam 4 doz olmak üzere ikisindende vurdurdum, ihmale gelmemesi gereken bir aşı sonradan pişman olmak istemedim.