Trakonya45 Merhaba arkadaşlar bebek telsizine ihtiyacımız var kullananlar varmı önerilerinizi bekliyorum
Kbrbilgir Trakonya45 https://youtu.be/eJexMOhGWLM Weewell bebek kamerasını incelediğim video linkteki gibidir. Tavsiye ettiğim bir üründür. Ben inanılmaz memnunum
Pelin05 Trakonya45 Philips avent kullanıyorum çok memnunum canım hem pille hemde prize takarak çalışıyor. En ufak sesi hemen algılıyor şiddetle tavsiye ederim ☺️
Beyzaaa Trakonya45 ben loobex kullanıyorum cocuk gık dese sesi geliyor cok memnum 250 tl ye aldık e bebekten bence cok para verip pahalı bişi almaya gerek yok
ftmaozdmr bebeğimi uyuttugum zaman kesinlikle yanımdan eksik etmiyorum gerçi yine gidip bakıyorum o ayrı ☺️ kesinlikle tavsiye ederim 👍
deletedmom1101 Ben telsiz değil de bebek kamerası kullanıyorum bebevo markası çok memnunum kem görüntü kalitesi hem ses iletimi çok güzel
Urasin_annesi Motorolanin bebek kamerasini kullaniyorum. Cogu zaman tek oldugum icin cok isime yariyor. Bebegim uyudugunda yanimdan ayirmiyorum gik dese sesi geliyor. Mikrofondan cevap verme ozelligi de var ama benim ufaklik ondan anlamiyor henüz. İndirimden 760 liraya almistik. 4-5 ay once.