kanalize Kızlar ki süresiz as kı aldık ama numaramıza hesabımız olduğu için başka numara mı bulmamız gerekiyor hesabımız siliniyor mu?
DevosMom kanalize süresiz askı aldıysanız ipden tespit edip numara farketmeksizin tekrar atabilirler. Süresiz askıyı tekrar forum kullanmayın diye veriyorlar çünkü
kanalize aybarsmom34 burdan değil de diğer forumdan aldım ‘’hala geri çekilmeyi korunma zanneden gzekalılar var’’ yazdım diye
kanalize DevosMom kural çok sertmiş canım🙈 burdan almadım da diğer forumdan aldım hakaret etmişim cümle de şuydu ‘hala geriçekilmeyi korunma zanneden gzekalılar var’
aybarsmom34 kanalize Yaaaa sizin için kötü olmuş. Evet argo kelime yazanları anında engelliyorlar ama böyle süresiz askı olayını bilmiyordum
KLORAK kanalize haklı bi yorum. (Zeka seviyesi ölçemeyiz ama hamileyim geri çekilme ile korunuyoruz istemiyorum aldırıcam diyenler için az bile)
NaimeYilmaz Evet sadece sms ile üyelik alabiliyorsunuz. Açalım askınızı ama daha sakin kullanalım olur mu? :)
KLORAK NaimeYilmaz çok kibar davranış 🤣🫶🏻 ben askılık bir şey yapmam ama bir gün damarım atar yaparım askı yerim sonra bende bir insan oğluyum şarkısıyla oturur ağlarım diye hiç numaramı vermedim sldkakxn… Bu cevaptan sonra yapıcam abonelik 🥹💕
Dokuzkasimbebesi NaimeYilmaz ben kullanıcı adımı değiştirmek istiyorum olmuyorsa yeni hesap açmak istiyorum nasıl yapcaz
kanalize NaimeYilmaz çok teşekkür ederim ama kuralları biraz yumuşatsanız gülerken bile korkuyoruz kızlarla🙂🥲
kanalize KLORAK ben de en çok hazır olmadığı halde bilinçsizce hamile kalanlara ve çocuk olayını yarışa çevirenlere kızıyorum 😕
KLORAK NaimeYilmaz ama söz konusu aldırıcam olunca insan bi ufak deliriyor 🤣(hiç yapmaadım ama yemin ederim Naime sultan ahahah)
NaimeYilmaz KLORAK Yapın yapın :) Peridede sert bir geçiş dönemi var yoksa önce uyarıyoruz zaten kimseyi direkt atmamız da uygun değil.
neolmusyaani NaimeYilmaz naime hanım yeni hesap açınca postlar siliniyor mu yani benim adıma olan kısmı gözükmüyor mu
NaimeYilmaz Dokuzkasimbebesi Özelden istediğiniz adı yazarak mesaj atın değiştireyim. Başka yazanlar da olacaktır yazsın fırsat buldukça değiştiririm.