tugbavepamugu Geceleri sürekli ağlayarak uyanan ve hiç bir şekilde sakinleşmeyen bebekleriniz var mı? Çıldırmama az kaldı
ozkurtbebek tugbavepamugu diş çıkarıyor olabilir, tam 1 ay önceden başlıyor çoğunlukla diş sıkıntısı. Kulak ağrısı yapabiliyor ayrıca. Reflü vs. var mı acaba?
elisaazrasila03 tugbavepamugu dis olabilir aynı durumdayız dün gece hiç uyumadı ağlıyor sürekli bas bas bağırıyor uyutmaya çalışıyorum uyumuyor sabah erkenden uyanıyor kakasının rengi değişiyor mu ishal var mı ateş oluyor mu mesela🥲
xbebegimx tugbavepamugu 6 bucuk aylik gunduz iyi ama gece olunca bebege bi sey oluyo ciglik atarak agliyor saat basi uyaniyo uyumak istemiyo daha yeni zorla uyuttum kac dk surcekse😭😭
elisaazrasila03 tugbavepamugu tüm ilgini ona ver birde bu günlerin özel ve geçici olduğunu unutma sabr gerekiyor onu rahatlacak şeyler yap diş için
UrbanMom tugbavepamugu benim bebegim. Alt disleri cikinca da huysuzdu ama ust dislere sira geldi geleli surekli bir aglama krizi valla aglama sesi duydum mu bana geliyorlar artik. Gunde 5 saat uykuyla idare etmeyi ogretti canim oglum