kibritci_kiz Gunesnil_23 En komiği: @liplimonlusoda @usenmedimyaptimbirvelet @Lazerlimunafik @Beyninizikullanmakucretsizdir @terliklerimlegeldim En asili: @sek_kahve @Deletedmom_110 En muhabbeti tatlı: @kukii @JollyBaby @Gunesnil_23 @Simsimy @Meri-Mel @Kocamdaaakocammm En ponçik kalpli canım arkadaşım: @Dedektifgadget En olgunu: @Birdunyabircennetannesi ❤️❤️❤️
Beyninizikullanmakucretsizdir kibritci_kiz bence bu daha iyi 😁 Kalbim bir hayli hüsran Sebebi sen yine hain (hain) Yıkıldı kaç kere dünyam Senin yüzünden zalim
Beyninizikullanmakucretsizdir AnnaKurt belki şalvarlı resminin olduğu postu birisi hortlatır o zaman görürüm 😁
kibritci_kiz Gunesnil_23 En güzeller: @ejdermeyvelilahmacun @silaaa66 @nehirsude0 @Deletedmom_110 @mylittlebabbym 🌸🌸🌸
agzimizintadikacmasin nehirsude0 çünkğ ben yaprak dökümü oğuz gibi sadece leyla yı değil tüm karıları seviyorum ahahhh😁😁
Ecemsultan kibritci_kiz yaaa sen çok tatlısın. Vallahi bakınca aynı şeyi düşündüm. Bide forumun en anlayışlı sı canım arkadaşım @kibritci_kiz sensin ❤️