deleted20517 En Şekeri💅🏻: @Ruzgarmommy En Gifçisi😂: @agzimizintadikacmasin En koca aşığı 🥳: @Kocamdaaakocammm
iremyy AnnaKurt Sanada geliyor dimi ben yokum eksikliği 😂 Alıştırdılar zamanında her şeyde etiket etiket :)
Beyninizikullanmakucretsizdir AnnaKurt Forumun şalvarlı güzeli @AnnaKurt 😜😜 Fotoğrafını görmedim ama olsundu 😁😁
terliklerimlegeldim elagozlubircoldelisi Ahahahahahadhsh ya bitaaaanem çok onoreeeeeeee oldum Şuan çok savol 😅😅😅❤️❤️❤️ Sende az komik değilsin ama gözümden kaçtın sanmaaaaa aşırı tatlı ve komiksin 💖😅
Kocamdaaakocammm Gunesnil_23 Yeni tanımama rağmen çok sevdiğim ve konuşusurken mutlu olduğum kişisi🤩😍❤️
elagozlubircoldelisi Gunesnil_23 algı meselesi galiba aşkım ben bir kere güldüm şimdi gözüm hep seçiyor onu ahjsjsjs
agzimizintadikacmasin En asili @mylittlebabbym (zor buldum) En tatlısı @ZeydsMom En sohbeti güzeli @Gunesnil_23 En zengini @Lazerlimunafik En hanımefendisi @Simsimy En en aşklısı @Dondurmalikahve (89227822.aşkım) En sevimlisi @nehirsude0 En sevimli şimşekli @Gizmokzilla 🫶🫶🫶 En güzel şimşekli @[silindi] En mantıklısı @NewMomm1 En en en eeeen mantıklısı @_esra_ En güzeli @ejdermeyvelilahmacun En goy goy cusu @liplimonlusoda Daha bir sürü var ama etikette bulamıyorum tüm hanımefendiler hepiniz benim aşkımsınız gönlüm çok odalı 💋💋💋💋
NewMomm1 agzimizintadikacmasin ayyy ilk kez biri beni etiketledi altın kelebek ödülü almış gibi hissettim tişikkürler tişikkürler 💖🥲