zumrayns Merhaba bebeğim 5 ay 11 günlük ek gıda veriyorum az az tabiki de ama kabizlik yaşıyor verdiğim de vermedimde düzeliyor.. aranızda böyle olup nasıl bir yol izledi yada bildiğiniz bir bilgi varsa söylerseniz sevinirim ☺️
canparem11 zumrayns bebeklerimiz aynı aydalar canım bende veriyorum , her yaptığın ek gıdaya zeytinyağı damlat sonrasında biraz da su içir🙏🏻
zumrayns minikoglummmmm sizinkide iyi ayına göre ama belki benimki mama aldığı içinde bı tık olabilir siz tek anne sütü mu
sdakaan Merhaba benimde 6 aylık bende tadım yaptırdım ama sevmedi siz neler veriyorsunuz kahvaltıya başladınız mı
zumrayns sdakaan yok ben daha başlamadım sadece tadım oda kabız yaptı siz öyle birşey yaşadınız mı hiç
minikoglummmmm zumrayns keşke erken başlamasaydim 5 ayda başladım zar zor ağzına verdim şimdi 6 aylık hiç ek gıda yemek istemiyor tiskinmiş
minikoglummmmm zumrayns evet hazır olmadığı için o zmaanlar benimkide oluyor du şuan olmuyor amaa ağzını açmıyor ki senin kilonda iyi yani çok zorlama derim
zumrayns canparem11 zeytinyağı yaptım ama fayda etmedi malesef suda her ek gıda verdikten sonra verdim ama fayda etmedi