tasdemirrr kızlar uykudan önce kendini parçalayan ağlayan bir bebeğiniz var mı kafayı yicem uykusu var görüyorum gözlerini ovuşturuyor mızmız ama uykuya geçmesi 1 saati buluyor deli olacağım nerde hata yapıyorum
Cigdem61 tasdemirrr uyku aralarınızı uzun tutuyorsanız yani ayına göre 2 saat 15 dk max uyanık kalabilir bundan fazla oluyorsa yorgunluktan uykuya geçemiyodur
smyremr Benim ki de öyle deli gibi ağlıyor bır saat oldu yeni uyudu daha 3 aylık senin ki ne kadarlık
Cigdem61 tasdemirrr hmm çok normalmiş aslında ama minik sıpacık etrafı keşfedip uyumak istemiyor demek ki:) Ah bu bebeklerin uyku sorunları:( Valla büyüdükçe dertleride artıyo diyorlar ya evet artıyo ama uykusunu alan bi annenin her şeyle mücadele gücüde artıyo. 5 yaşında bir kızım bide 5 aylık oğlum var. Valla kızımın o uykusuz dönemlerine geri dönmek hiç istemiyorum. Şuan oğlumda çok uykusuz bian önce büyüsün istiyorum
tasdemirrr Cigdem61 Allah sabır versin ya bize , şu an öyle uykum var ki onu zar zor uyuttum kendim ayaktayım uyuyamıyorum yorgunluktan..
Cigdem61 tasdemirrr valla benimde öyle başım çatlıyo ama zaten ayaktan bırakamadığım için ve ona rağmen 30 dk uyuduğu için uyuma şnsımda yok:(
klnkaysnr Benim kızım 6 aylık oldu. 5.ayından itibaren bizde çok sorun yaşadık uykuda. Çok bağırdı çok ağladı. Hala sorun devam ediyor.
tasdemirrr klnkaysnr çok zor çok uykusu var ama nası direniyo uyusana arkadasım napcam uyumayıp deli yahu cevheriii ah bide ben bilsem söylerim de bilmiyorum inan ki
cevheriii 4 ay 16 günlük bir bebeğim var gündüzleri uykuya geçerken bir sıkıntı yaşamazken akşamları uykuya dalmakta çok zorlanıyor memede uyumuyor ağlıyor dün akşam sekizden on ikiye kadar ağladı gözleri şişti sizce nerde hata yapıyorum acaba