Deletedmom_216 E hadi bi tanisalim belki taniyan anneler de vardir aranizda beni🤭☺️ (kullanici adim ayni) etiket ne atacagimi bilemedim. Tecrubeli degilim suan buralarda ☺️ idare ediverin artik 😂 Hoşgeldim🤭 Nasıl gidiyor annelik? 💜
aslananne27 Deletedmom_216 hoşgeldin bebegin kaç aylık 😊 benim ki bebeklikten çıktı 2 yaşında 🥹😂 sendromlarla uğraşıyorum 😑
Deletedmom_216 aslananne27 9 günlük daha canim taze anayim 🤦🏻♀️😂 masallah🤲🏻 2 yas sendromunu az cok bilirim cevremden gercketen cok zor rabbim kolaylik versin insallah ☺️
Deletedmom_216 Gunesnil_23 ohooo nerde kaos linc yok ki 😂 kids dede fazlasiyla var cok şükür 😂 rabbim aratmasin insallah 😂😂
Meri-Mel gulyabani Hemen korkutmuş kadını hani nerde kaos benden güzel ayağı olan yok diye post açtım ne var yani çok da normaliz😅😁🙈
gulyabani Meri-Mel sendromlarla ataklarla uğraşan kafayı kırmış analarız biz çok da şey yapmamak lazım 😃
Elfgrn Deletedmom_216 Hoşgeldin olduğu kadar iyi gidiyor. 14 buçuk aylık olduk bizde kullanıcı adım orda Eldgrn
Deletedmom_216 DevosMom 9 gunluk olduk cok sukur sende mi burdaydin 😂😂😂 abooo aman iyi tanidigim birileri varmis yabancilik cekmem😂
Gunesnil_23 Deletedmom_216 Momda aktif değildim normalde kids te pek aktif olmuyorlar ama ben tersim işte 🤣🤣 sadece orada pamuk diye bir moderatör vardı onu hatırlıyorum 😂
aselismomy gulyabani o kadar haklısınkii ama kocalar bunu pek anlamıyor sanki🤔 hatta bizi birtek biz anlarız😂😂