Ozgemir05 Bebeğim 20 günlük arkdaslar ne zmn düzene gircez bnım moralim çok bozuk ne yapacağımı bilmiyorum bi sn önce büyüsün isturm huzursuzlanıp ağlayınca ne yapıcağımı bilmiyorum ve KayınValidem de kalıyorum ewe geçince ne yapcam diye korkmaktan yüzüm gülmez oldu
deletedmom4842 Ozgemir05 Hiç korkma sen annesin bebeğine elbette bakarsın ama 3. ayına girene kadar biraz zorluğu var sonrası miss biraz sabret sadece ağladığı zamanda kucağına al konuş emzir bol bol birlikte vakit geçirin
deletedmom2200 Ozgemir05 daha çok küçük canım ilk 3 ay onlarında dünyaya alışma dönemleri hatta 4. Trimester olarak kabul edilebiliyor. 3 Aydan sonra birbirinize daha çok alışmış olacağınız için düzene de girecektir inşallah 🌺
Kaganpasa20 Ozgemir05 ben de ayni durumdayim annem kisa bi sure sonra gidicek napicam bilmiyorum nasil bakicam geceleri nasil guvenip uyucam Çok korkuyorum ve stres yapiyorum :(
yeg Canım hiç üzülme kendi kendine moral ver önce herşey sende bitiyor çok zor bir süreç ama annesi Çokca dua et biraz da eş desteği önemli tabi inşallah atlatır sın bir sıkıntın olursa buraya yazabilir sin😄güle güle büyüt
Ozgemir05 İnşallah teşekkür ederim ama elimde değil ben napcam naosl yapıcam gerçekten bunalıma giriyorum
Ozgemir05 Kaganpasa20 bende öyleyim işte kendimi çok kötü hissediyorum o ağlayınca çaresiz kalıyorum bide KayınValidem de kalıyorum yani pek ilgilenemiyorum onlardan sadece emzirme yani neredeyse bi bağ kurabilen başbaşa kalkabilsem belki değişir
Melisa07 Arkadaşlar 24 günlüğüz biz de gaz sancısından artık morarıyor ağlamaktan. Tavsiye edilebilecek herşeyi ama herşeyi deniyorum çocuk gaz çıkarmasına rağmen hiç dinmiyor sancıları. Resmen hayat burnumdan geldi. Sancı yokken herşey süper. Ben de ailemden uzakta yaşıyorum annem kırkı çıkınca memlekete dönecek . Ve burda bir tane akrabam bile Yok. Eşimin anne babası rahmetli zaten. Ben yalnızım. Ve gerçekten tek başıma ne yapacağımı bilmiyorum . Çünkü geceleri uykusuz geçiuo sabah anneme emanet edip uyuyorum saat başı emzirip geri uyuyorum. Anne gidince ne olacak hiç bilmiyorum ... Allah hepimizin yardımcısı olsun. Yalnızlık çok zormuş
Deletedmom0031 Eve gidip düzenini kurunca düzelir canım. Benimde 20 günlük annem eşim gececiyken bende kalıyor mesela ama eşimle evde 3ümüz olduğumuzda bebeğim bana hiç eziyet etmiyor tek başıma mücadele edeceğimi anlıyor heralde yardımcı oluyor bana sende korkma😊