keremarasmomm Kızlar oğlum 8 aylık ve on gündür doğru düzgün verdiğim hiçbir şeyi yemek istemiyor bu geçici bir süreç midir sizlerde de oldu mu
Tambirmom keremarasmomm bizde olmadı ama bazı bebekler de iştahsızlık bazılarında da aşırı yeme gibi şeyler olabiliyormuş bu dönemde geçici bir durummuş
ecedurucbkc keremarasmomm 8 ay 17 günlük su an 7bucuk aylıkken hiçbir şey yemek istemiyodu ağzını kilitliyo şimdi düzeldi. Ama ben her şeyi eline verdim her yemeğin içine ellerini daldirdi yani ve birlikte sofraya oturduk yemeklerimizi beraber yiyoruz
Barok keremarasmomm ne ek gıda verebiliyorum ne dogru düzgün uyuyor sabaha kadar 8 kez uyandık dün Sabahta erkenden kalkıp işe gidiyorum valla bende sevmedim 8. Ayı 😥sanırım diş sıkıntısıda var
glsm228_ keremarasmomm 8 ay 5 gündür benim bebeğim de aynı ya. 2 gündür az az yemeye başladı. Dişi çıkmadı ben ona bağlıyorum 😢
prensesininannesi5838 keremarasmomm geçici canim 8 . ayda atak var uyku gerilmesi var ek gida reddi var hosgeldin 8 . Aya çok zor cok zorrrr
keremarasmomm ecedurucbkc normalde yiyordu tabiki hazırladığım her şeyi bitirmiyordu ama ağlamıyordu yemek yerken en azından açıyordu ağzını yiyebildiği kadar yiyordu
ecedurucbkc keremarasmomm bence bu bı dönem ya dediklerinizin aynısını yaşadık sonra düzeldi ya da diş