anneilekuzusu Kiloları,boyu kaç bebeklerin 🧘 Hangi demir ilacına başladınız ? Birde ebe bize yavaştan su vermeye başlayabilirsiniz dedi sizce
aybarsmom34 anneilekuzusu 2 Ay 18 günlük 62 cm. Hem anne hem baba tarafı oldukça boylu 😂Kiloyu yazmak istemiyorum çünkü sürekli kıyaslamaya çalışıyorlar 💐🫶🏻
likeli anneilekuzusu ocean microfer kullaniyoruz. Benim kizim da 5 aylik olmak uzere 4. Ay kontrolunde hic su icirmeye basla falan demedi doktoru. Bence bir doktora danisin su verme konusunu.
ilongirav anneilekuzusu 3 ay 11 günlük, 35 haftalık 2100 gr 46 cm doğdu oğlum. boyu kontrolde 56 cm di. 5.5 kiloydu. ama biliyorsunuz ki doğum kilosu ve boyuna göre değerlendiriliyor önemli olan düzgün bir eğriyle yükselmesi. benim doktorum 6 ay olana kadar sütten başka hiçbir şey verme dedi üstüne basa basa. Demir e 2. ayda başladık erken doğum olduğu için ocean mikrofiber kullanıyoruz. bence doktorunuza sorun.
cennetlerim 4 ay 12 gunluk bize su falan verin demedi Ferrum demir ilacını kullanıyorum çok şükür şimdilik bir sıkıntı yok insallahta hic olmaz 😊
2bebisannesi_ anneilekuzusu 4 Ay 4 günlüğüz 6 kilo kizim bugün kontrole gittik daha su ver felan demedi vermemek lazım emzirirken ama mama iciyorsa bilemem
gulturks anneilekuzusu 4 ay 12 günlüğüz bizde 2 mayısta aşı ve kontrolüne gittiğimizde kilosunu 7200 öğrendik