maidesina Süt alerjik anneler kantesti sonucunda değeriniz kaç çıkmıştı ? Bizim 0.19 değerimiz çıktı 2 dr gösterdim birisi diyet yap dedi birisi 0.35 den aşağısı alerji sayılmaz dedi yapma dedi bu arada ben 2 aydır katı diyetteydim kafam çok karıştı
twinsmomm2 maidesina bizim de test sonucumuz aynı çıkmıştı ama belirtiler vardı doktorumuz daha küçük testte çıkmayabilir demisti mama denedik belirtiler kaybolmaya başlayınca rapor çıkardık
Busraata33 maidesina Çok yüksek çıkma ihtimali var yapma dediyse birde yapmadan deneyin kanda çıkmayabiliyor.Bizim kanda çıkmadı ama belirtimiz süt ürünleri alerjisiydi yani daha erken yaşta biteceğinin göstergesi bende 4,5ay sıkı diyet yaptım şimdi diyet yapmıyorum direk kendisine daha vermedik 2ay beklemem gerekiyor yüksek reaksiyonu yok demişti doktorum ben yediğimde de etkilenmiyor artık çok şükür..Belirtileriniz nelerdi
saribez maidesina bizim 10 çıktı ben biraz diyet yaptım ama şimdi tüketiyorum ara ara bebeğime de veriyorum pişmiş şekilde verince sorun olmuyor biz de inşallah direkt yemeye de geçeriz
ozge1603 twinsmomm2 Merhaba bizde aynı durumu yaşıyoruz 45 günlük bebeğim çok sancısı vardı gsz sancısı karnı sürekli gurulduyordu dünde mukuslu kaka yaptı ve kusmaları oldu bi doktor diyet yap diyor diğeri diyete sonra diyor ne yapacağımızı bilemedik kullandığınız mama hangisi acaba evolvia dedi doktorumuz ama besin değeri düşükmüş biraz
maidesina Busraata33 50 günlük bile değildi bize teşhis konduğunda o zamandan beri diyetteyim eser miktar bile yemedim mukuslu kaka vardı sadece bizde
Busraata33 maidesina Şuan nasıl kakası,reaksiyon durumu bunu ancak yiyerek bilebilirsin 3gün kuralı uyguladım ben kendime önce pişirilmiş şeyler,yoğurt,peynir bu şekilde.Doktor sadece ağır peynir yeme dedi kaşar vs onlarda bile etki olmuyor çok şükür
saribez maidesina 1 ay yaptım sadece sonra denedim baktım bir şey olmuyor ben yedim öncesinde de benim yememle bir şey olmuyordu zaten 9. Ayda kanda çıktı
twinsmomm2 boran06 denemek için bir kutu verdi Aptamilin Alerji maması o da iğrenç ötesi bir şey bana başka mama önerdiler eczaneden alıp denedim 900 TL kutusu
Fatmua Bu başlık altında yazilanlar sut urunu tuketen anneden bebege gecen alerji yoksa anne sutune olan alerji mi? Cevaplar iki turlu gelmis sanirim
Busraata33 maidesina o zaman normal diyet yapınca geçmesi gerek tüm belirtilerin.alerjiden kaynaklı değildir diyetinizi açın