pinkooo_02 karahann benim oğlum ek gıdaya geçtiğimizden beri asla kefir peynir süt ağzına sürmüyor bende hergün kase mutlaka yoğurt veriyorum ne kadar istemesemde zararlı değil yani
Khgs08 karahann bende gece yatmadan önce ve bir ara öğünde bazen veriyorum bence cok sağlıklı peynir yemiyor kahvaltılarında bende o açığı yoğurt ile kapatmaya calısıyorum
biimiyomyardimet SetenayCo ev yoğurdu yemeyen çocuklarımızı nasıl alıştıracağız ya 😓 28 aylık zaten hiçbir şey yemiyor, yedikleri de bir elin parmağını geçmiyor. 4-5 aydır da ev yoğurdu/ayranı yemiyor. hazır olursa yiyor. Ayranı hele direkt hazır seviyor.. Yoğurduma bakıyorum aynı yoğurt hiç farkı yok ama neden soğudu böyle bu çocuk anlamadım 😔 damak tadı aynı babası yemediği sevmediği şeyler bile aynı baba. Eşimde yemez mesela 10 metreden anlar ev yoğurdu bu diye damak tadı genetik olabilir mi ya 🥺
SetenayCo biimiyomyardimet Şimdi havalar ısınıyor, meyveler çıkmaya başlıyor, meyveli yoğurt deneseniz nasıl olur? Çilek, kayısı, şeftali çok yakışır. Babasından genetik de olmuş olabilir. Bir de activia ile mayalamayı deneseniz belli işe yarar.
biimiyomyardimet SetenayCo evet meyve iyi fikir belki bu şekilde tekrardan sever çünkü çok seviyordu 😔 activia ile de mayaladım onları da sevmedi anlamadım gitti 🥺 meyveli aklımda 😍 çok teşekkürler 🩷
Beyzaveduru Verin hiç bir sorun olmaz. Hatta bir doktora 3 öğün verebilir miyiz dediler verebilirsiniz dedi. Ben de veriyorum
adenlina_56 karahann 9 aylık bebeğim her gün 3 çorba kaşığı veriyorum yoğurt doğal probiyotik ben şimdiye kadar bir zararini görmedim tam tersi kemik gelişimi için çok faydali
karahann adenlina_56 işte bizim ki kaşıkla kalmıyor kücük bir kase yiyor daha da versem yer o yüzdem sordum
Defnegzm karahann üç çocuğuma da hergün verdim küçüğüm de şimdi 9 aylık olmak üzere ona da hergün veriyorum zararı değil faydası olur bence
Sibelmuc karahann yoo her gün veriyorum direkt sütten daha sağlıklı. Bazen günde 2 yediği oluyor yemekle ve meyveyle. Ev yoğurdu daha iyi tabi ama bazen hazır alıyorum 😢