1246 Mrb öncelikle zamanında yaptigim çok güzel kilo verdiğim alışkanlıklarımi anlatayım, tabi herkesin bünyesi durumu farklıdır, sadece kendi uyguladığımı anlatayım belki işinize yarar,öncelikle azimli olun paketli herseyi hayatınızdan çıkarın,ekmekten vazgecemezseniz tahıllı ekmek yemeye çalışın her öğünde sadece bir dilim ,kefir ayran tarzı içecekler için,asitli içecekler olmaz,meyveli soda bile olmaz🤭,Form çayları için özellikle yeşil çay ,kiraz sapı ,kayısı cayida seçenekler arasında,tavuk et balik protein👍🏻,Bolll yesillikli salata,Ben böyle beslenirken sadece göbekten şikayetciydim, oyuzden o bölgeye çalıştım hergun sayıyı artırarak yarım mekik çektim,yeri geldi hamur işi de yedim ama az ve yanında ekmek olmadan,enn önemlisi günde 1 saat yürümek, ben bu şekilde yaparak 5 6 ay gibi kısa sürede 15 kilodan fazla kilo verdim ,hamileligimin sonunu 72 kilo olarak bitirdim ,68 kilo ile yukarıda anlattıklarımı uygulamadim ve 50 kiloya sıfır göbekle düştüm, ztn sağlıksız şeyler yemiyerek yürüyüş yaparak Bi hayat tarzı oluştursak kilo verir dahada almayız, birde bolll su, uzun oldu kusura bakmayın umarım işinize yarar🤗💐