afrakevser Kızlar sezeryan göbeği gider mi spor ile, daha önce düm düz karnım vardı zayiftim tmm şimdi tam ideal kilodayım 53 kilom ama sezeryan göbeği var zayıflamak istemiyorum çirkin duruyorum ama bu göbüş sorun nasıl gider gider mi bilgi veririmisiniz 🙄
kuzeyinannesi06 afrakevser çok rahatsız edecek derecede mi resimlerde falan çok mu belli ne kadar kaldı göbek benımde azcık var o rahatsız edıyor
6158alp afrakevser bndede var bnm kilom bile duruyor . Sporla gıdecegını söylüyorlar bn yapmıyorm ama siz yapın insallhh gider
BENOYLEUYGUNGORDUMM afrakevser gitmiyo öyle sporla falan ya. Cerrahi müdahale gerekiyor. Benşm de var da
minem3428 afrakevser spor +diyet bence olur sıkılaştırıcı tayt korse giyersen pes etmezsen gider bence
Sedas00 afrakevser ben kullandım sadece yakıyo ama işe yaramadı tamamen gitmiyo ama spor yaptım pilatesle kaslandırdım karnımı kolay ve hemen gitmiyo ama
afrakevser gokceege yağ yakıcı jel biri yoruma sezeryan göbeği gitti demişti bende inandım bakalım ne olacak
afrakevser 6158alp kilom kızım doğdu ertesi gün kilo kalmadı kaynana varken kilo mu aldırır insana çenesi yeter
afrakevser BENOYLEUYGUNGORDUMM ya bir tanıdığım abla var zayıflamak için cihaza falan giriyordu acaba öyle gired mi