morsevenanne9 7 aylık kızım var bazen uyurken uyanıyor korkarak uyanıyor sanki korkmuş gibi bakıyor sonra tekrardan dalıyor uykuya bu durumu yaşayan varmı tam uykuya dalamadigi içinmi oluyor neden oluyor merak ettim
Busraata33 morsevenanne9 Evet tam uykuya dalamadıgında oluyor yatakta dönüp duruyor ağlıyor kucağıma alıyorum ten temasını sever tensel temas yapıyoruz dalıyor uzun uyuyor o zaman ayrılık kaygısı normal 7ay 19günlük
morsevenanne9 Busraata33 benim kızımda beni emerken uyuyor yatiriyorum biraz uyuyor sonra böyle korkmuş gibi uyanıyor yukarı doğru bakıyor etrafa bakıyor korkmuş bir şekilde
Busraata33 morsevenanne9 Ben pışpışla yapıp yatakta kendi kendine uyutuyorum.Aynı şekilde uyanıyor benimkide sanki biri canını yakmış gibi davranıyor hemen kucağıma alıp dalmasını sağlıyorum zaten anlıyorum huy oldu dalana kadar kalkmıyorum yanından çok unutamazsam emzirip yatırıyorum
morsevenanne9 _bsra11 öğlen uykusuna yatırdığımda yaptı mesela uyanır gibi gözleri acikti besiginin yukarina baktı böyle sanki titrermis gibi dönük şeklinde sonra tekrardan kapattı uykuya geçti bir 5 dakika sonra uyandı hala uyanık