Gunesnil_23 Kızlar Günümüz çok güzel geçer inşallah 🥰napıyorsunuz bebişler kaç aylık oldu. Günleriniz nasıl geçiyor. Sizi mutlu eden şeyler neler, mutsuz eden şeyler neler
Zzeynepasell Gunesnil_23 Günaydınnnn 😍güne çok erken başlayıp bu saatte kahvaltı yapıldı uyursa kızım inşallah ev işlerini yapacam kızım 8 aylık sizin nasıl geçiyorrr 🥰🥰
melegim71 Gunesnil_23 gunaydin solmayan cicegim😍bebisim 32 aylik napalim kizla ugras temizlikle ugras rerkenciyiz kahvaltimiz yapildi arada disari cikiyoruz geziyoruz iyiyiz yani bence mutlu olmak icin bissuru sebebi vardir kadinin mutsuz eden ilgisizlik saygisizlik felan hamd olsun sen nasil cicegim
pasaklisinkukuli Gunesnil_23 kızım mutlu ediyor doğada olmak da mutlu ediyor ama hafta sonları ankara soğuk oluyor mutsuz eden bu yorgunlukta mutsuz ediyor
Beraymom Gunesnil_23 GÜNAYDIN.. kziimla 8de uyandik kahvaltı yapıyoruz çamaşır serdik balkn yıkandı kızım kahvlti yaptı bende yapıyorum.sonra mutfak bslk bitiyor bugünlük işim yok yemeğim var dün herşeyi yapmıştım başım rahat hava güneşli 🤩
Gunesnil_23 Zzeynepasell Benim kızım da uyuyor daha uyansın kahvaltı yaptıracam öğleden sonra dışarı çıkartırım biraz hava alsın benim kızım da 8 aylık 😘
Gunesnil_23 melegim71 Çok şükür iyiyim kızım dış çıkarıyor biraz huysuz bence bir anne mutlu ise çocuk ta mutludur 🥰
Zzeynepasell Gunesnil_23 Yaaa ne güzel bugün bizde hava biraz bozuk ayy bizde çıkardık yoksa siz bizim yerimize gezinnn misss gibi 🥰🥰
melegim71 Gunesnil_23 oy oyy zeytinyagi karanfil surebilirsiniz yatistirir biz kurtulduk sukur bizim cok agir gecmezdi gercide bitti yinede . Kesinlikle katiliyorum anne mutluysa bebekler hep mutlu butun kadinlar nutlu olsun mutlu evlatlar ilsun
Gunesnil_23 melegim71 Burda iş kocalara düşüyor biraz da biraz anlayış biraz yardım biraz da fedakarlık yapmaları gerekiyor ☺️
melegim71 Gunesnil_23 ee tabiki onlarda yaparsa baxi erkekler cok ilgisiz cidden cocuguyla bile ilgielnmeyenler var
Gunesnil_23 Beraymom oh en sevdiğim şey güne fazla iş ile baslamamak günden daha fazla verim alıyorsun 😂😂
Eslem123_ Gunesnil_23 bebekim 7 aylık dis yok huzursuzluk çok uyku yok ağlama var iş çok yapacak takat Yok uykum var enerjim yok bana bakmayın inşallah siz iyisiniz dir
Milkmama Gunesnil_23 günaydın 9 a doğru kalktık kızımla kahvaltı hazırlayacağım eşim daha uyuyor. Günlerimiz monoton evde geçiyor genelde sits bahçesine çıkartıyorum her gün park var yürüyüş alanları var. Ayrıca bulunduğumuz yer yeşil göl var her gün eşlim ve kızımla yürüyüş yapıyoruz. Mutsuz eden şey ev işlerinin hiç ama hiç bitmemesi sürekli birlerler yapıyorum kızım benden daha çok babasıyla vakit geçiriyor bu beni çok üzüyor. Mutlu eden şeyler alışveriş 🛍️ 🛒 🤪