alparslan1_ Meriskus ne kadar güzel ve iradeli bir davranış. Ama ben o motivasyonu kendimde göremedim o yüzden böyle bir yol seçtim bakalım😂❣
1prensesannesi__ Meriskus yaa nasıl yaptınız fikir verir misiniz çocuk yokken güzel egzersi yapardım yürüyüşler vs. Ama şuan doğum göbeğim kaldı biraz onun da gitmesini istiyorum ya
Meriskus alparslan1_ herşey kafada bitiyor canım Emin ol yaparsın yani diyetisyende aynı şeyleri veriyor zaten 🩷
Meriskus Gakkoyenge ben emzirmiyordum emziren anne olsaydım iiişim daha kolay olurdu Sağlıklı beslenirdim daha çok emziriyorum diye özen gösterirdim Bebeğim 7 aylıktı diyete başladıgımda :)
Gakkoyenge Meriskus emziren anne olarak 2 kere başladım ve biri emzirme danışmanıydı diğeride 5.5 aylık anneydi maalesef ikisinde de sütüm ciddi oranda azaldı halbuki sütüm ciddi oranda iyi keşke daha kolay olsaydı benim içinde 🫠
Meriskus Gakkoyenge canım şunu unutmas bol su tüketirsen ssla sütün azalmaz 👍 araştır doktora danış anlarsın Bol yeşillik ceviz kuru kayısı Ev yemeği et sebze yiyceksin diyette neden sür azaldı ?
1prensesannesi__ Gakkoyenge yaa benim kızımda 6 aylık bende yemediğim zaman sütümü etkiliyor zaten kızımın kilosu sınırda tadima da başladık ama kilo da vermek istiyorum göbek ve belden de biraz gitmesi lazım
Gakkoyenge Meriskus aksine günlük hayatta tüketmediğim kadar su tükettim yediğim her şeyi diyetisyene öğün öğün attım sütüm yağlandı evet ama azaldı
Gakkoyenge Meriskus olabilir birde çok açtım gerçekten doymak imkansız ya diyetisyenler tam olarak ölçüyü ayarlayamadı çünkü açlıktan ağlama kıvamına gelmiştim 😂 emziren anne diyetine uygun değildi belkide he birde listeden biraz daha fazla yiyordum
Meriskus Gakkoyenge yeme atağı geçirmişsin bendede oluyor gecen hafta dünyaları yedim bak abartısız ağzım hiç boş kalmadı doymuyordum yaaa
Gakkoyenge Meriskus gece bebeği emzirmeye kalkıyordum karnım bi gurluyordu eşim git yemek ye diyordu düşün 😂😂
Meriskus 1prensesannesi__ sabah kahbaltı 12 de Akşam yemeği 5 te bitir Abur cubur ssla yok 2,5 litre su Günde 3 fincan Yeşil çay