minibebe12 Kızlar bebeğim uykuda dönüyor ve kendini uyandırıyor yüz üstü yan dönmeye çalışıyor engellemeye çalışırsam inatlaşıyor her dönmeye uyanıyor o kadar sık uyanıyoruz ki çok yoruldum bu durumdan var mı başına gelen 7 aylık
nazalex minibebe12 normal canım bir kaç hafta yapacak bunu. Çok yeni birley onun için heyecanlanıyorlar😂
asya343 minibebe12 Nasıl düzeldi mi ya benimki de 5,5 aylık sürekli dönüyo yüzüstü olunca da ağlıyor saat başı yoruldum 🥺
minibebe12 nazalex uzun zamandır dönüuor aslında ama bu aralar arttı sabırla bir iki haftanın geçmesini bekleyeyim 😌
minibebe12 asya343 öyle seviyor diye yan yatırıyorum bi tık daha iyi oluyor yarım saattse bir saatte uyanıyor yan yatınca
rabiaeso minibebe12 bizde de vardı aynı sorun dönme yönü genelde sağ taraftı yatağın içinde sağ tarafına dönmesini de engelleyen bir destek yastığı koydum normal biz yetişkinlerin kullandığı yastıktan. Geçti çok şükür koyuyorum yatağa tam donecekken yastığı hissediyor duruyor
minibebe12 rabiaeso ben ilk ve çok döndüğü dönem sürekli uyanıyor beşiğine kalkıyorum diye yanıma aldım her uyandığında hemen geri düz dönderiyrodum şimdi de beşiğinde yatmıyor yine uyanıyor ben bu sürekli uyanmaların içinden çıkamıyorum