gulyabani Kızlar kızım 21 aylık ama şimdiden 2 yaş sendromunu dibine kadar yaşıyoruz. Ama bu vurma olayı artık çok can sıkmaya başladı. Geçenlerde babası uyurken powerbag vurdu kafasına adam yataktan fırladı. Bugün de istediğini yapmadım diye oje fırlattı yüzüme. Dişim kanadı resmen ağladım acıdan. Babasının yanına koşup baba bak anne diyo bide pişkin pişkin gülerek😀Napmam gerekiyo bu durumlarda? Nasıl davranmalıyım vurduğu zaman? Herşeye itiraz herşeye hayır. Yapma diyorum yapmıyo sonra 1 dk sonra gözümün içine bakarak yapıyo. Olumlu olumsuz herşeye hayır diyo. Parktan eve dönerken kendisini yerlere atmasından hiç bahsetmiyorum ay yazarken yoruldum 😒
yakisiklinin_annesi gulyabani çocuk büyütmek ne kadar da zormuş onun için anneler hayatlarını evlatlarına hediye ederler deniliyor
Emine_elis gulyabani 1 yaş kızım aynı herşeyde vuruyor resmn . Parktan dönerken bna vurmalar . Bişe istedi olmazsa kendini yere atmalar yüzüme vurma. Bnm kızımda kafama ateş ölçer vurdu bozuldu 😂 dudağımı patlattı . Ahh ne bilim zor valla . Bugün anneme gittm bazlama yapyrdu kızım içine girdi heryeri un oldj herşeyi de batırdı annem desiz küçücükkn bn herşeyi yapyrdm kızım sn bişe de yapamazsın bununla diyr 😂😂😂
Gizmokzilla gulyabani ayy benim ki de 21 aylık son 1 hafta zulüm gibi geçti o kadar çok eziyet ediyor ki kendimi oturup ağlarken buluyorum sürekli.. Psikolojim zaten kötü iyice alt üst oldu 2 yaş sendromu böyle bir şeyse yandık baya :(
Meri-Mel gulyabani Biz de sanırım o döneme doğru gidiyoruz Allah kolaylık versin inşallah canım çok zorrr 🥺😱
gulyabani Emine_elis ayyy allah sabırlar versin ya. Bugün de kızım koltukları tükenmez kalemle çizmiş. Kekide bütün koltukları sıvazlayıp onlara da yedirmiş mama diye🫠🫠
gulyabani Gizmokzilla kendimi oturup ağlarken buluyorum sürekli Ben de öyleyim inan ki bide ailem şehir dışında eşimin ailesi vefat etmişti yok. Eşimin iş saatleri aşırı ters. Tamamen sorumluluk üzerimde yıldımmmm yoruldumm bazen nefes alamadığımı hissediyorum sanki😒😒😒
Gizmokzilla gulyabani off 18 aylık olana kadar biz de gurbetteydik çok zordu. Şimdi memleketime geldim dükkan açtık sorumluluğum iyice arttı aşırı yoruluyorum ve oğlum hiö yardımcı olmuyor habire eziyet :( inşallah bu günleri kolayca atlatırız hepimiz yoksa sonum tımarhanede bitecek gibi :(
Prenses_annesi22 gulyabani 3 yası ve 4 yası var bunun 🤭 bız 3.5 yasındayız suan ısırma vurma fırlatma susnadan aglama ıstedıgı olmayınca tabı bırde herseyı sn yap sen getır sen yedır demesı 😏 bıtmıyo bu ataklar tam gecyo dıyorm baskası baslıyo
tugufuk Prenses_annesi22 bnm oğlum da 3 yaşına girecek vurması ve itmesi cimciklemesi war sadece size mei yapıyor parkta gördüğü çocuklara da yapıyor mu ben çok bunaldm tanımadığı çocuğu bile itio çok şiddetli itmiyor ama olsn sonuçta p davranışı sergiliyor
gulyabani Prenses_annesi22 ısırma Kolum bacaklarım mosmor eşimin de geçen kulağını ısırdı😀😀 ne amaçla neden yapıyolar anlamış değilim 🫠
gulyabani Prenses_annesi22 3,4,5 yaş sendromuda varmış görüyorum burda ama en zoru 2 yaş diyolar🥹yada insan artık alışıyo bi noktadan sonra 😅
sessizkuzucuk gulyabani Benim kızım istediğini yapmayınca “babaaaa” diye bağırıyor 🤣 ve bu cadı henüz 16 aylık 🫠
gulyabani sessizkuzucuk kızım da o dönemde başlamıştı ama 21. Ayında özellikle son 2 haftadır pik yaptı diyebilirim
Sekeroglannn gulyabani Biz de aynıyız. Oğlum 19 aylık. İstediği olmayınca kumanda, telefon, oyuncak, terlik.. eline ne geçerse atıyor. Üstüne yüz çizip saç yoluyor. Isırmasını hiç saymıyorum bile kollarım mosmor. Nasıl olacak böyle bilmiyorum 😬
Prenses_annesi22 gulyabani vala alıstım ben artık ne bagırmadan anlıyo ne cezadan anlıyo sakınce konusunca ısıne gelırse anlıyo yoksa aynı devam kediye sınırlenıyor neymıs oynamıyormus onla sankı ınsan bu anlatıyorm ama anlamıyor odasını talan edıyor ne var ne yok dagıtıyor sonra roplamıyor sen topla dıyor ee bn karnım burnumda egılıp toplayamıyorm anlatyorm ama nafıle blmyorm ne olck bakalm