Kayraninannesi15 doktorunuzu pek sevemedim. Bu şekilde konuşan doktor benim gözümde iyi bir doktor değildir. Ben de pkosluyum. Bu karamsarlığa kapildigimda endokrin doktorum bana kızdı. Senin çocuğun olmazsa ne pkostan ne troidden ne hormon bozukluğundan sebep değil, senin bu karamsarligindan olmaz çünkü bu düşüncelerdeyken yumurtlayamazsin vücudun buna müsaade etmez demişti. Ben bu konuşma ile umut buldum ve bin şükür evladım kucagimda. Şimdi benim doktorun dediği ile sizinkinin deyişini kıyaslıyorum da, ben de doktorumun söylediğini yaşadım yani karamsarlıktan kurtulunca hamile kaldım, şimdi de siz doktorunuzun söylediğini yani adet döngüsünun uzaması durumunu yaşamaya başlamışsınız. Bilir kişi diye gördüğümüz kişiler neyi gösterirse zihnimizde ona inanıp onu çekiyoruz resmen hayatımıza. Lütfen doktorunuzu değiştirin. Bu konu ile ilgili sormak istediğiniz her ne olursa tecrübelerime doğrultusunda size rehberlik edip yonlendirebilirim seve seve. Öncelikle dahiliyeye gidip hormon testi, şeker testi, troid, D vitamini ve insülin direncinize bir baktırin. Pkos bu saydigim hastaliklari beraberinde getirirmis. Bunlar da kilo almaya ama verememeye, saç dökülmesine, sürekli ve en çok da yemek sonrası aşırı uyku haline vs sebep olarak kendini gösterirmis. Test sonuçlarını umarım tertemiz çıkar ama eğer ki bunlardan herhangi birinde bir sorun çıkarsa mutlaka üzerine düşün ve iyilestirin. Bunlar iyileşince pkos belirtileri de gerileyecek, hiç bir şey yapmasanız da kilo vereceksiniz, uykulu haliniz bitecek ve Allah’ın izni ile normal sağlığınıza kavuşacaksınız 🙏🏻 güzel düşünün, güzeli çekin ki tüm güzellikler sizi bulsun 🙏🏻