Bende düğünüme 2 ay kala ara lekelenme başladı. Benim adetim hiç şaşşmazdı yine şaşmıyordu adet bittikten sonra 7 gün temiz kalıyodum ama tam 8. Gün kahverengi ara lekelenme oluyodu. Düğün stresinden vs dedi doktor ve muayene yapamadı düğünden sonra yaparsın dedi Ultrason da da bir şey çıkmadı. Düğünüm oldu 2 ay yine bu şekilde devam etti ben de dedim kii düğün bitti stres bitti bu ne ? O ara çalışıyodum bebek düşünmüyorduk yeni evliydim. Başakşehir dev. Hastanesi’ne Dr gittim ilaç verdi hiçbir kan vs almadan düzenleyici verdi kullan geçer dedi. İlaç bittiği gün tekrar lekelenme oldu ben kafayı yedim sabah körü hastaneye gittim dayandım Dr kapısına hani bir şeyim yoktu madem öyle neden hâlâ aynı şeyi yaşıyorum evlendim neden muayene etmedin kan almadın rastgele ilaç yazdın vs diye çıngar çıkarttım. Sonra lutfetti de muayene etti polip ? Dedi polip mi miyom mu bilmiyorum git histeroskopi çekilsin dedi . Kanunî Sultan Süleyman eğitim araştırma has. Histeroskopi Çekildi 2 tane polip var 1.5 civarı dediler biri solda biri de rahim arka duvarında çocuğun olsun istiyorsan aldırman lazım çocuğun olmaz olursa da düşer düşmezse de erken doğar dediler. Histeroskopi odasının kapısındaki ablalar kızım sakın aldırma biz alırdık tekrar çıktı şimdi rahimi alacaklar sen daha gençsin biz yine yaşlıyız bize Bir şey olmaz dediler. Ben de kendi kendime düşündüm henüz bi gebelik çalışması olmadı , rahim bi gebelik bi düşük yaşamadı ben bunlar olmadan 23 yaşında bıçak altına hangi akılla gireyim dedim . Önce denerim gebelik olmazsa olur da düşerse evet tamam olmuyo demek ki ameliyat olmam lazım o zaman gider olurum dedim. Öyle de yaptım . MaşAllah Elhamdülillah 2 ay içinde gebe kaldım , hamileyken 1 kere bile düşük riski kanamam vs olmadı, erken doğar dedikleri bebeğim 41 haftalık olunca doğumu suni sancı ile normal başlatılmaya çalışılıp suni sancı sonrası bebeğimde ritim bozukluğu sebebebiyle zorunlu sezeryan oldum . Bebeğim 16 aylık Elhamdülillah ara lekelenme hiç olmadı . Ben kendimce kendim için doğru olanın bu olduğunu düşündüm . Bu gencecik yaşımda daha gebelik düşük vs yaşamadan ameliyat olmak istemedim sanki yumurtalıklarıma zarar gelecekmiş gibi bir his vardı içimde o yüzden istemedim ben kimseyi etkilemek yada fikir değişikliğe sebebiyet vermek istemeyerek dürüstçe anlattım , Rabbim herkese şifa versin inşaAllah 🤲🏻❤️