hattice22 4,5 aylık bebeğinizi bırakıp hemşirelik yemin törennie gider mıydınız çok gitmek istiyorum mezun oluyorum ama bebeğimi bırakamıyorum 🥺 sadece anne sütü alıyor 🥺 tahmini en fazla 4 saat ayrı kalmam gerekebilir 🥺
kukii hattice22 Mamayı kendiniz vermiyorsanız eğer bence bir kerelik verip gidebilirsiniz sonuçta önemli bir an sizin için uyutur gidersiniz sonrası bir şekilde oyalanır zaten 🙏
KLORAK hattice22 bebeğinle gidicek durumun yok mu peki? Birisi dışarda bebek arabasıyla gezse tam törende girse hem ani olur.
Brfn hattice22 Hayırlı olsun Allah yolunuzu açık etsin inşallah.. o kadar emek verip mezun oluyosunuz en doğal hakkınız gitmek.. Sütünüzü o güne kadar sağıp biriktirin.. siz yokken rahatlik olur.. Sizde anın tadini çıkarın ❣️
Mnli hattice22 giderdim tabi ki çok ayrı kalmak sorun olacaksa biri sizinle gelsin bebeğe baksın yakın bir yerde törene yasakmış da park bahçe kafe gibi tören olacak alana yakın bir yerde bakabilir
Mhtp-61 Giderdim tabi. Senin için önemli ve istediğin bir gün. Sütümü önceden bol bol sağar giderdim. Çalışan biz anneler bunu hep Yapıyoruz maalesef..
hattice22 kukii 2 kere provaya çağırıyorlar bir de yemin töreni 3 kez oluyor çok korkuyorum 🥺 üzülüyorum Yarabbi bu vicdan azabı çok zor
hattice22 Brfn Allah razı olsun hiç biberon dahi vermedim alır mı bilmiyorum ama emzik emiyor ya belki biberon da alır hemen süt sağma makinesi ve biberon almam lazım memeyi reddetmez sonrasında değil mi 🥺
kukii hattice22 Vicdan azabı çekmene gerek yok ki kuzum hayat bu yani illa bırakıp bir yerlere gitmen gerekecek , gitmek istediğin anlar olacak daha küçükte o yüzden endişeleniyorsundur 🙏
hattice22 kukii çok iyisiniz Allah razı olsun 🥺🥺 ayarlayabilirsem inşallah bir sefer provaya giderim sonra bir de yemin töreni. Ağlarsa hemen çıkar gelirim zaten de mi ararım onları sürekli 🥺
kukii hattice22 Ayarlarsın ayarlarsın güvendiğin birisine bırak sen olsan da ağlayacak zaten 😅 Çıkmadan uyutur çıkarsın daha iyi olur bir şekilde vakit geçer birşey olmaz Allah’ın izniyle 🥰
Brfn hattice22 meme reddi yaşamaktan korkuyosaniz şırıngaylada verebilirsiniz yavaş yavaş sıkarak.. hastanelerde bile anneden süt gelmeyince ilk olarak şırıngayla mama veriyolar biberona alismasin diye..
hattice22 kukii çok motive ettiniz yeminle içime su serptiniz 🥺 insanlar kötü konuşur mu acaba 🥺 küçücük bebeğini bıraktı gitti diye 🥺
kukii hattice22 kız niye konuşsunlar , konuşurlarsa onlara ne bak ne güzel mezun oluyormuşsun konuşacaklarsa da onu konuşsunlar takma kafana 😂🫶🏻 Ben bebeğim bir kaç günlükken süt sağıp anneme bırakıp eşimle gezmeye gitmiştim hiç üzülme zaten her gün birliktesiniz bir kaç saatten birşey olmaz
hattice22 Mnli evet o da mantıklı bir fikir ama kayınvalidem yaşlı eşi de rahatsız evden çıkabilir mi bilmiyorum ama bir kardeşim var belki onu götürebilirsem o ilgilenir bir süre evet hiç olmazsa öyle de yapabilirim
hattice22 kukii cansın sen seninle saatlerce oturup konuşmak isterdim içimi var yaa nasıl ferahlattım bilemezsiin Allah’ım çocuklarını eşini korusunnn birinizi bin etsin sağlıktan ayırmasın sizii aminn
kukii hattice22 Ay kuzum ne güzel dua etmişsin , Allah sizleri de korusun inşallah tüm kötülüklerden 🙏 konuşmak istersen yazabilirsin
hattice22 KLORAK kesinlikleee ay sinir bozucu yaaa öyle olsa hemen annemi kardeşimi alır giderdim güzelce
kukii hattice22 Bebeğim 1 buçuk yaşında 19 aylık neredeyse hayır bebeğim olduktan sonra hiç çalışmadım daha 🙏