Cicektebenimcicekligunlerde tasdemirrr Probiyotik o gaz damlasiyla beraber etkili olsun diye veriliyor. Antibiyotik kullanmak zorunda kalınca veriyorum.Gazi falan yoksa kullanmayın 🙂
kartalannesi tasdemirrr bize çocuğun çok gazı vardı kolikti onu ve sap simlexi verdi gez sıkıntısı bitince 5. Ayda bıraktık Şuan 15 aylık hala ara ara gaz sıkışması oluyor ağlıyor masajla çıkarıyoruz doktor damla verdi ama etkisi olmadı
gncglozclk tasdemirrr 4 aylık olcak kızım bu şişeden sonra alma maflor basla dedı doktor bugun bagırsak düzenleyici oda o olmadan kakasını yapmıyor dedım maflora gecelim dedı bakalım ıns duzelir 🤲 bıogaia de 6 aya kadar dıye demıstı bugun burdan biri 🥹
tasdemirrr kartalannesi doktor devam etmemi söylediği için devam ediyorum açıkçası, sab simplex kes ama biogaia devam et demişti
jalepoyraz kartalannesi biogai gaz damlası değil canım bağırsak florasi düzenleyici,genelde gazlı bebeklerde yan etki yapiyondahada gaz yapiyo
kartalannesi tasdemirrr yok 5. Ayda bıraktık onları şimdi soğuk havalarda ayağı üşürse oluyor dikkat etmeye çalışıyorum olursa masaj yapıyorum büyüdü artık masajla çıkarıyor