Gisemm Zeynep2035 bizde 3 gündeyiz hiç bi şekilde tuvaletim geldi kelimesini duymuyorum götürdüğüm zaman ağlama krizlerine giriyor bu arada oğlum 29 aylık . Sizde durumlar nasıl gidiyor
seleno Zeynep2035 bizdeki durum çok ilginç. 8-9 gündür çişini de kakasını da tuvalete yapıyordu. 2 gündür çişini ya altına yapıyor ya tutuyor. Tuvalete gitmeyeceğim yapmayacağım diyor. Yani öğrendi diyorsunuz birden başa sarıyorlar böyle de bazen. Herhalde heveslendi başta şimdi de gidip yapmak işine gelmiyor. 3 yaşında yani bir de. Artık geri dönüşü de yok yaşı da uygun. Çok moralim bozuk.
Zeynep2035 Gisemm valla benim ki altına isiyoo 3 gündür sürekli çiş kaka heryer altına isiyoo koltuk arkasında saklanarak yapıyor çünkü cocukda haklı kendince 2 buçuk yıldır bez vardı. Şimdi yok. İster istemez kaçırıyor ama geçecek eminim buda 1 haftada belki 1 ayda belki 2 ayda ama geçecek şu hele 3 günde hem çise hem kaya alistirdim diyen anneleri alkışlıyorum nasıl yapıyorlar acaba valla
Zeynep2035 gozgozanne köpekli klozet aldım ben dikkatini çeksin diye onunla başladım sesli hoşuna gidiyor sevdiği hayvan bide ondan
Gisemm Zeynep2035 maşallah diyeyim bende hayretle dinliyorum onlari. bugün 4 üncü gün bakalım bizi ne bekliyor 😂
matmazeliingunlugu Zeynep2035 al benden de o kadar kızım 3 yaşında yarın 1 hafta Olcak kakasını altına yapıyor çişini söylemiyor hep yaptıktan sonra🥹🥹
Gisemm Zeynep2035 evet halen daha tuvaletinin geldiğini söylemez ıslatiyor altini sizde bugün durumlar nasıl
Zeynep2035 Gisemm ayy valla benimki çıldırtıyor beni koşarak koltuğa gdiiyo isiyo altinimi değiş diye donumu değiş diyo 🤣🤣rahatsız oluyor
visneli_turtamm 11 gündeyiz, bugün artık çok şükür kızım söylemeye başladı,28 aylık buarada.Ama sakin kalmak ve çocuğu çok sıkmamak önemli.Birde bu süreç uzayabilir, çocuktan çocuğa değişebilir . Hepinize sabır, sabır ve sabır diliyorum 😊
Zeynep2035 visneli_turtamm ya birşey sorucam bizim de bugün 4 günümüz kızım mesela koltukta oturuyor birşey yiyo öbür koltuğa koşarak gdiiyo orda isiyo soyelmiyo normalmi sizce 4 günde sürekli altına isiyoo ben götürünce 40 dk bekliyorum klozetinin başında hadi kızım hadi diye şarkı söylüyoruz oyun oynuyoruz ama bana da geliyorlar okadar çok beklemek banyoda
visneli_turtamm Zeynep2035 evet yaptıği oldu,birde şöyle yapıyordu mesela soruyorum çiş geldi mi kızım hadi tuvalete gidelim mi, çişim yok diyor bir bakmışım 2 dk sonra isemis 😕ama arada götürdüğümde de yaptı tuvaletini
Zeynep2035 visneli_turtamm bende aynı şekilde azonce oturttum yapmadı çamaşır asiyordum balkonda altına isedi ama bu sefer tepki gösterdim
Zeynep2035 matmazeliingunlugu valla yoruldum inan ki sürekli gözüm takipte kalması lazım ne zaman isiycek ne zaman kakasını yapcak kestiremiyorum herkes bezle diyo erken belkide diyo ama nereye kadar bezliycem ki başladım 4 gün oldu alışır illa 10 gün 15 gün belki 1 ay