fatma2711 Bebeğim 3 ay 10 günlük 4 gundur sadece sol memeyi emiyor sag memeyi gece uyku sersemine emiyor sadece ne yapmaliyim bu durumu yasayan var mi surekli sut sagmak zorunda kaliyorum
Unicorn67 fatma2711 çözüm yolu varmı bilmiyorum ben bulamadım ve bir süre sonra emmedigi göğüsteki süt bozuldu bende yalnızca gece verebiliyordum ama olmadı siz yine de sık sık vermeyi deneyin
Uraztos fatma2711 hep önce soldan başlasan, ben kolye taktım zıplayarak emzirdim bir süre böyle oluyor ama geçiyor sen devamlı teklif et göğsü boşaltacak kadar değil de kendini rahatlatacak kadar sağabilirsin
denizzalp Unicorn67 göğüsteki süt bozulmaz ki canım. Bnmkide hep sağ tarafı emdi solu çok az emdi. Bnde her açıkdığında hep soldan başladım. Şimdi düzeldi çok şükür
Unicorn67 denizzalp bozuldu canım ya tuzlu geliyor birde emmedigi için az geliyordu şimdi daha az geliyor sağımda yapamıyorum öyle kaldi
aslisdiyebiri Unicorn67 süt uzun süre sagilmazsa sodyum miktarı arttığı için tuz ttadi geliyomua o yüzden sık sık saygımla duzelir
Unicorn67 denizzalp sagamiyorum çok az geliyor damla damla bebeğim 9 aylık oldu tek memeyle devam ediyoruz uzun zamandir
Unicorn67 aslisdiyebiri evet öyleymiş ben hata yaptım emmek istemediginde hep bıraktım kaç kere randevu alıp hastaneden iptal ettim saymaya calistigimda da artık damla damla geliyordu yani sagilacak gibi değil ne yazikki