Merhaba hanımlar benim son regl tarihimin ilk günü 22 şubat 29 martta özel bir hastaneye gittim doktor kese çok küçük haftaya gel dedi emin olalım haftaya gittiğimde kese çok güzel büyümüştü doktor herşey yolunda araya bayram girince 2 hafta sonra kalp atışı için tekrar aynı doktora gittim doktor kese var bebek yok yolk kesesi de yok boş gebelik yarın gel kürtaj yapacam dedi fiyat çok uçuk çıkınca 2 gün sonra devlet hastanesine gittim doktor 5 gün sonra gel kürtaj için çok erken dedi 5 gün sonra gittiğimde yolk sac görünmüştü devletteki doktor bana regl tarihine göre 9+4 görünüyor ama şuan 7 haftalıksın geç döllenme olmuş dedi haftaya gel dedi yani bugün sözde kalp atışı için gittim yine kalp atışı yoktu bebekte yoktu doktor kesen de yolk sac da çok güzel görünüyor içten de kanama yok 1 hafta daha bekleyelim dedi kürtajlık bir kese değil dedi başından öyle bir şey geçen oldu mu her hafta aynı şeyi duymaktan psikolojim bozuldu geçekten umut var mı halen ben bugün bütün umudumu yitirdim çünkü kusura bakmayın uzun oldu