uzaydanbirisi Kızlar selaam , bu siyahlı kıyafetlerimizde hep makinadan çıkınca toz oluyor beyaz beyaz , kuruyunca daha fena . Sürekli tüy toplama rulosu kullanıyoruz 😭yok mu bunun bi çözümü ya da sebebi nedir ?? Acilll yardııımm😭😭😭
aven uzaydanbirisi sebebini bilmiyorum ama ben perwoll sivi deterjan kullaniyorum canım oyle bir sorunum yok
neanladinyurdagull uzaydanbirisi deterjan ne kullaniyorsunuz perwoll kullanıyorum siyahlarda toz sorunu yaşamıyoruz
uzaydanbirisi alpsmother_ evimde yerim yok maalesef ve imkanım da yok şuanlık😅 sizde de oluyor mu ? Bazıları sıvı deterjan diyor ama emim değilim
alpsmother_ uzaydanbirisi çok göze batacak kadar olmuyor aslında normal minik tüy gibi kalıyor ama instagramda görmüştüm çamaşırı yıkarken makınanın içine 1 tane ıslak mendil atınca topluyordu o tüyleri
uzaydanbirisi neanladinyurdagull bende alayım o zaman , sıvı mı yoksa toz mu kullanıyosunuz ? Gerçi perwollün tozu var mı bilmiyorum 😅 ben ersağnın deterjanını kullanıyorum bitkisel diye , diğerlinin kokusu çok ağır geliyor bana 🥲
zeynep865 uzaydanbirisi bingonun renkliler için olan deterjanını kullanıyorum ve eşimde bende hep siyah giyeriz böyle bir sorunu hiç yaşamadım
Mihraaa89 uzaydanbirisi merhaba ben de aynı sorunu yaşadım perwoll sıvı deterjanın siyahlar için olanını kullanmaya başlayınca sorun ortadan kalktı birde koyu renklere yumuşatıcı koymuyorum