Rainnn Selam anneler. Oğlum 11 ay 2 günlük. Yanakları, göz kapağı özellikle alnı neden böyle pütür pütür oluyor bilen var mı ? https://i.imgyukle.com/2020/01/06/VjoLNp.jpg
DenizAlpinAnnesi Rainnn bu nasil bir güzellik allah bagislasin . Atopik dermatite benziyor canim cildiyeye bir göster
Rzgr Rainnn benim oglumda boyle 10 aylik 6. Ayda ergen sivilcesi gibi sivilce cikmaya basladi. Sut alerjisi dedi doktor 3 ay cok sıki diyet yapmama ragmen duzelme olmayinca alerji testi yaptirdim ve hic bir gida alerjisi cikmadi. Suan sivilceler kurumaya basladi yanaklarindada puturlukler var cildi kuru cok nadir mustelanin nemlendiricisini suruyorum. Yagli kremler kullanmaktan kaciniyorum. Yarin cildiye randevumumuz var ama burada hava o kadar kötü ki getirip getirmemekte cok kararsizim. Bu arada kortizonlu krem mustela stelatopia coresatin hametan kullandik hicbiri ise yaramadi.
Rainnn DenizAlpinAnnesi Teşekkür ederim canım 🙏🏻 Bi doktora götürmek gerek o zaman. Bu bayadır var bi kaç aydır keşke o zaman götürseymişim ben normaldir diye düşündüm ☹️
DenizAlpinAnnesi Rainnn benim oglum 1 aylikken oldu böyle daha kötüydü atopik dermatit dediler yasi alinca gecer dediler advantan kullandim suan mustelanin stelatopia serisiyle devam ediyoruz yok gibi birsey ayni zamanda diyette yapiyorum süt alerjisi olma olasiligi da var 2 ayligiz suan
Rainnn Rzgr Alerjisi olmamasına sevindim yavrunuzun :) Ben yağ bezesidir diye düşünmüştüm ciddiye almamıştım bende bi cildiyeye götürücem. Burdada öyle yollar kötü
KumsalPoyraz Canım benim kızımda öyle oldu yüzünü dermatolojiye götürdüm yüzüne sudan başka bişeyle temizleme dedi bide bebek losyaonuyla bi krem verdi gecti sonra arada oluyor yine losyom sürünce geçiyor
Rzgr KumsalPoyraz peki dermatolog neden kaynaklanabilecegine dair birsey soyledi mi herhangi bir test tahlil yapti mi
Rzgr KumsalPoyraz ben hic islak mendil surmedim simdiye kadar yuzune sadece ilik suyla yikiyorum yemek yedikten sonra.
KumsalPoyraz Rzgr peçete bile kullanmamak gerekirmiş ikizinde öyle bi sorun olmadı ama kzımın teni daha hassasmış sizin alerjik olabilir
Rzgr KumsalPoyraz yok ben 3 ay diyet yaptim cok sıkı hemde duzelme olmayinca test yaptirdik gida alerjimiz cikmadi. Deterjan yada sampuan alerjisi yok sadece yanaklari. Camasirlarini yikayip 2 defa duruluyorum utuluyorum. Vucudunun baska hicbir yerinde yok. Yarin cildiye randevumuz var ama hava o kadar kotu ki cikarmak istemiyorum. Oglum sarisin bembeyaz cok hassas biraz parmagini bastir kirmizi oluyo.
Kzy3 Bizim de o şekilde yanakları kızarıyo bAzren çocuk doktoru atopik dedi soğuktan etkilenmiştir diip, mustelanın stelatopia yüz kremini yaZdı 3 gündür kullanıyorm, eczacı da evde kalın giydırıosanız sıcaktan olmuştur dedi