srvnanne Slm anneler. 33 gün önce sezaryen oldum. 5. günden sonra kaşınmaya başladım ve halen kaşınıyorum. Bu şekilde olup nasıl iyileştiniz. Lütfennn yardım edin …
Papatya-eylul88 srvnanne ben 2 kez ürtiker oldum allah düşmanima vermesin mahvoldum findiga gitmiştim meger findık kabuguna alerjim varmiş digeri belli olmadı ikisindede doktora gitmiştim.igne verdiler ilaç hap o şekilde geçti
Prenses_annesi22 srvnanne kasıntı için kalmosan kullanabılırsın rahatlatıyor bnde alerjık bunyem var cok kötü sısıyorum o ıyı gelıyor bıde cok sıstıyse acıle gıdıp avil vurul hapıda var pnuda kullnabılırsın doktora danısıp
doravedoruk srvnanne aynı durumu bende yaşıyorum kabarcık olmaya başladı ve geceleri daha çok artıyor Bestlak damla ve antibiyotik kullanıyorum o yüzden mi bilmiyorum hastaneye gideceğim 🤦♀️
sdakaan Bende yeni oldum o kadar berbat bişey ki kabus gibi vitamin almıştım solgarın süt arttırcı ona alerjim varmış sanırım heryerim kaşıntı oldu kabardı acile gittim 3 gün sonra cildiyeye gittim tedavi oldum hala ilaç kullanıyorum rahatladım
sdakaan srvnanne solgar brewers yeast b12 kullandım 1 gün sabah 2 ögeln 2 içtim akşamına kabardı heryerim. Günde 6 adet içiliyormuş sonra bıraktım kabaranca
srvnanne doravedoruk benim sezaryenden 24 saat sonra başladı üç ay boyunca devam etti en son karbonatla silmeyi burdan okumuştum denedim ve gecti bilmiyorum cidden kaşıntı zor. Bende emzirdiğim için ilaç kullanmak istemedim bebeğime üzülüodum. Bestlak damla da kullanmadım hiç karaciğer enzimlerimi yükseltir falan korkusuyla
doravedoruk srvnanne karbonat kullanmadım da deloday diye bi ilaç var onu kullandım onun çok faydasını gördüm şimdi kaşıntım günde 1 ya oluyor ya olmuyor