sevval_5481 112 kg ile doğum yaptım kızlar şu an 108 kg yim delirmek üzereyim diyet yapmam gerekiyor hem süt yapan hem de beni zayıflatacak fikirleriniz daha önce diyet yapmış olanlar yazabilir mi
yanaklibebek sevval_5481 canım herkesin diyeti kendine özeldir, Vücut yapısı Kilosu Boyu Hastalıkları Bunlar sana uyuyorsa aynı diyeti yapabilirsin. Bir diyetisyen ile gitmen daha uygun
egecimherseyim sevval_5481 çok erken daha gidecek hiçbir şey yapmasan da 40a kadar bekle sonra diyet değil sağlıklı beslen bence
kelebekmom sevval_5481 Merhaba diyetiniz nasıl gidiyor ? Bende diyetteyim ama yavaş veriyorum benim bebeğim 1 yaşında bu arada
sevval_5481 yanaklibebek doğru diyorsunuz diyetisyenimle görüştüm 40 on çıkmadan diyet yaptıramam hormonal olarak düzelmen gerekiyor dedi
yanaklibebek sevval_5481 diyetisyen yanlış söylüyor en az 3 ay beklenmesi gerekiyor Kadın doğumcu bana öyle dedi. Sen bol bol su iç. Ve yürüyüş yap 3 aya kadar
yiyidom sevval_5481 ben 20 günlükken bebeğim diyete başladım 6 hafta da 9 kilo verdim çok da mutluyum online ilerliyorum sütüm gayette yeterli bebeğim 3 aylık olmadı henüz 💃🏻
Hlmylmz sevval_5481 yani senin şuna sütüne odaklanman lazm benim ilkinde sütüm yoktu ama şöyle bişe var canın tatlı istiyor ise çikolata türü değil de başka şeye yönel eğer derdin süt kesilmesin ise ben kutu kutu sarella bitirdiyse sütüme etkisi olmadı önemli olan düzgün beslenmek bence bi 6 ayı bekle eğer baktın sütün foşur foşur akşam 6 dan sonra yeme baktın ki süt gece olmuyor ne yapacaksın 6 dan sonra da ye sana bi diyet listesi atayım istersen 2 aydan sonra başla şimdi sütüne odaklan ilk zamanlar çocuklar acayip emiyor şimdi ben 8 aylık 2. Çocuk ve ikisinde peşpeşe
yiyidom prensveprensessss merhaba 3 ay da 15 kg verdim diyetisyen eşliğinde sütümde de hiç azalma olmadı bol sebze ağırlıklı isteğime göre 3 ana 2 ara ya da 2 ana 2 ara olarak ilerledim mutlaka 2,5 litre su içtim 🌸
yiyidom prensveprensessss bence diyetisyen olmadan çok zor süt azalıyor yaa bir danışmanlık alın bence 🌸🌸
okumuss 15 aydır bir fiil emziriyorum, sabahlara kadar da sömürüyor ancak ben emzirerek zayıflamıyorum. Ben elendim arkadaşlar, yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum😂 sadece emzirerek diyetsiz sporsuz kilo verebilenleri tebrik ediyorumm