ayyybayilacegim Merhaba arkadaşlar oğlum 3 buçuk kilo doğdu ve doğduğundan beri hep zayıf bebekti (emmesi ek gıdası vs gayet iyi olmasına rağmen) bugün tartı günümüzdü ve 8950 kilo çıktı tartıda 😔 nasıl kilo aldırabilirim
saribez ayyybayilacegim yaa benim oğlum 2 kg doğdu 1 yaşında 9,5 çıktı 😭 bir hastalığı olabilir mi kan değerlerine falan bakıldı mı?
doganil ayyybayilacegim bebeklerin kilo alımı ilerleyen aylarda arada durabiliyor. Kızımda o Aylarda 2 ay kilo almadı. Yeni hareketlenmeye başladıysa kilo almamış olabilir. Sonra az az almaya başladı. Kilosu boyu ortaysa sorun yok.
Tgbaondrr ayyybayilacegim merhaba. Benım bebeğimde 3 kılo doğdu şuanda 13 aylık 8,5 kg. Bence bebeğinizin keyfi iyi ve yemesi içmesi yerindeyse kiloyu problem etmeyin.
livanurvealpinannesi61 saribez sizin prematüre doğmuş doğum kilosuna göre 1 yaş 9.5 kilo Az değil gayet iyi kilosu.
ayyybayilacegim saribez bizim sağlık ocağındaki ebe hep farklı oluyor kendi ebemiz izinde olduğu için ve hep başlarından salıyorlar normal deyip
Flowersed ayyybayilacegim tereyağını eritin tam buğday ununu koyun kavurun hafif pembeleşince su koyun kaynatın hafif ılıklaşınca kahvaltıda içine labne peynir yumurta sarısı koyarak verin
ayyybayilacegim saribez evet randevu aldım tabi buradaki annelere de sormak istedim başına gelen varsa neler yapılmalı vs diye
saribez livanurvealpinannesi61 evet öyle oldu çok şükür ama son 2,3 aydır hep böyle çok az alıyor o da normal sanırım yürüme yok ama emekleyerek dünyayı gezebilir 😅