visneli_turtamm NewMomm1 Dışım çiçek açmış belkii İçimde kara yosunlaar Görenler mesut sanıyoor Bilmezler ki ne derdim var oyyy Ooyy beniii vuruun vuurun Nedir bu çektiğim zulüm Bu dünyanın yükünü Bir ben mi omuzladim oyu Öykü Gürman
sek_kahve NewMomm1 bir kızıl goncaya benzer dudağın açılan tek gülüsün sen bu bağın kurulur kalplere sevda otağın kimbilir hangi gönüldür durağın her gören göğsüme taksam seni der kimi ateş gibi yaktın beni der kimi billur bakışından söz eder kimbilir hangi gönüldür durağın 🥰
agzimizintadikacmasin NewMomm1 Ben bana kendim için lazımım Hatıram olsun sana şarkım Lapa lapa kar yağsın Manzaralarımı beyazlara boyayın Ben Bugün ölebilirim Şu an ölebilirim Her an ölebilirim
yirmiikikasim23 NewMomm1 Ben bir ceviz agaciyim gulhane parkinda Ne sen bunu farkindasin ne polis farkinda 🎶
aybarsmom34 Oğlum doğduktan sonra her onu paylaşacağım zaman mutlaka bu şarkıyı eklerim ve sürekli oğluma söylerim. Ömrüümm bir idi, bin oldu Sevdaaamm coştu, kudurdu Aşka karşı diyarda, bi SENDEN GÜZELİ Mİİİ VAAARR ? 💙
mylittlebabbym Seni bana yazan Bu kadere küser Alıp da başımı giderim Bana her yer cennet gibidir Sanma sakın Cehennemin dibidir senin olmadığın yer.🖤
Zeliff AnnaKurt bu şarkıyı sözlerini anlamadan ilk dinlediğimde bi ağlama tutmuştu beni🥹 meğer ne çok şey anlatıyormuş
BENOYLEUYGUNGORDUMM NewMomm1 Temmuz, ağustos, eylül Her mevsimde durma gül Hayat inan çok kısa Belki çıkmayız yaza Hayat inan çok kısa Belki çıkmayız yaza Boşvermişim dünyaya-Nilüfer
denizprenses1912 NewMomm1 Ahhhh,içimde devletler yıkıldı Ahh eyvahlar. Dağ gibi dalyan delikanlıydım Dağ, yıkılmadan..