Meri-Mel cemile161_ Herşey ilaçsız oluyor da biz iki kez bu şekilde ne yaptıysam antibiyotik kullanmadan geçmedi
endoplazmikretikulumiste cemile161_ bakteriyelse antibiyotik virütikse ateş kontrolü tavsiye edilir , bakteriyel olup olmadığı genelde ateş 3 günü aşarsa düşünülüyor eğer ki burun boğaz sürüntüsü alınıp tespit edilmemişse .
Meri-Mel cemile161_ Boğazda kızarıklık olunca diğer arkadaşlara da hep veriyormuş bizim ateş olmuştu daha öncekinde şimdi olmadı ama yine verdi ki ben de versin isterdim Çünkü zaten çok zayıf bir bebek zor atlatiyor 😔
Meri-Mel cemile161_ Teşekkür ederim size de geçmiş olsun Siz goturmediniz mi doktora kaç aylık acaba bizim bu 2. Antibiyotik olacak 18 aylık olacak nerdeyse
cemile161_ Meri-Mel götürdüm bogazı kızarmıs dedı genel halı kotu olursa ole ver antibiyotigı dedı ateş 39 olursa ver dedı
cemile161_ Meri-Mel 4 ayda vermıstım antibiyotik enfeksıyon oldugu için ama antıbıyotik bagırsak florasını bozulmus 2 3 ay ugraştım sürekli ishalidi o yuzden pek kullanmak istemiyorum