rumuzzderbederr Aycaall 16 aylık falandı sanırım bi sıkıntı yaşamadık biz delerken anlık ağlama oldu hemen sustu bide krem verdiler onu kıllandık geçen gün park da bi kadın kızı 2 yaşındaymış deldirtmemiş durmamış keske bende daha erken yaptırsaydım dedi sizin kızınız kaç aylık
Hilalll9595 Aycaall tam 2 yaş gününde deldirdim babaannesi küpe almıştı hediye en sevdiği karakter minni mouse olan takmami istedi ama kulağı delik olmadığı için takamayacagimi söyledim ztn kızımda istek görüyordum benden gördüğü için hoşuna gidiyordu eczaneye gidip deldirdik hiç aglamadi bile ☺️
Aycaall rumuzzderbederr benimde şuan 5 aylık, şuan kıkırdak oluşmadığı için acısı olmaz diyorlar ama emin değilim emziriyorum nasıl o kafasını tutacam falan kafam karışık
Minigim38 Aycaall 18,5 aylik dha şimdi deldirdim delerken hafif ağladı sonra sustu büyüdükçe daha zorlaşıyormus keşke daha küçükken deldirsem diye düşündüm
visneli_turtamm Aycaall bir buçuk yaşında deldirdim,hiç ağlamadı bile ,ne olduğunu anlamadı galiba 😂 iyi ki ozaman deldirdim,,çok tatlı duruyor küpeleri😍
Mrvsmt2502 Aycaall geçen burda post açıldı bebeğin kulağındaki küpe perdeye takıldı kulak memsi yırtıldı diye.. süs için canını yakmaya değer mi ben deldirmedim kendi isteyene kadar deldirmeyide düşünmüyorum
Aycaall Mrvsmt2502 görmedim canım süs için değilde büyüyünce acı çekmesini istemediğimden düşünüyorum şuan kıkırdak oluşmadığı için en kolay bu zamanda olurmuş ağrı hissetmezmiş:)
Zeyyyynep Aycaall 5 aylıkken deldirdim şuan 11 aylık hiç akma vs olmadı zaten deldirdiğim gibi hemen iyileşti elini atmadan yaptırmıştım
Gaddar Zeyyyynep bizde 10 aylık olduk deldirmek istiyorum doğum gününde ama kulağını çeker yırtar diye endişe ediyorum öyle bir sorun oluyormu
Zeyyyynep Gaddar yok hiç öyle bir sorunla karşılaşmadım çekmiyor çok tatlı duruyor küpeleri ben altın taktım iki üç hafta sonra yara olmasın diye
simseklivekalpli Aycaall 5 yaşında deldirdik. Bana kalsa yaptirmazdim ama çok ısrar etti. Biraz sesten korktu o kadar. İkinci kızım 7.5 aylık, deldirmeyi düşünmüyorum kendi istemediği sürece.