gencmom_ Kızlar bugün doktorum bana bu ilaçı verdi reğl kesilsin diye ama çoğu reğl olmak için kullanıyormuş çoguda hamile kalmak için ? Reğl kesmek için kullanan varmı
eli923_ gencmom_ ben kullandım çok olan insandım 2 ay oldu adet göremiyorum çok pişmanım olsamda adet olsam ve çok kilo aldırıyor
yirmiikikasim23 gencmom_ aylarca kullandim onu hamile kalmak icin kullaniyordum ama regl kesmeme ozelligi vardi onun cunku tedavi icin adette gormem gerekliydi
ZeydsMom gencmom_ hamileyken kullandim ben progestron eksikligi icin. Ama garip bi ilac sanki her isi goruyor.
gencmom_ eli923_ erken menopoz tanısı aldım bende 10 günde 1 reğl görüyorum şiddetli kanamam var ondan verdi
gencmom_ yirmiikikasim23 regl kesmeme ozelligi vardi Hayır reğl kesiyormuş iyiyce Araştırdım garip bi ilaç bi reğl kesiyor reğl olmayanı reğl yapıyor garip bi ilaç 💆🏻♀️ deneyip görcem umarım hamile kalmam
yirmiikikasim23 gencmom_ uzerinden cok zaman gecti ama benim adet olmami sagladi hemde bebek olursa tutunsun diye heh tam aklima geldi bundan di
gencmom_ yirmiikikasim23 ayy peki hemen kaldınız mı hamile ahahahah 🤣 Korkutma kız beni hahahaha benim yumurtalıklarım çalışmıyor fazla dengesiz hamile kalma oranım yok kaç aydır korunmasız ilişki yaşıyorum çelik yelek giyim bari 🤣
yirmiikikasim23 gencmom_ hee cevap vermemisim pardon ya 😂yok ya inanirmisin ondan taaam 2 yil sonra spontane hamile kaldim😀 bu arada bendede pcos var