parpaaliii Kızlarrr diş çıkarma döneminde diş etlerine neler yapıyordunuz sürdüğünüz bir şey , uyguladığınız herhangi bir yöntem var mı rahatlaması için ? Resmen çığlık atıyor acıyor elleri sürekli ağzında emerken bile 😣
elfyns parpaaliii Instagram da pediatrist baba var çocuk doktoru onun sayfasın da gördüm zeytinyağı ve karanfili ezdi 2 gün dolapta birakıyor sonra alıp damaklarına sürdü yorumlar da jellerden daha iyi falan yazanlar olmuş isterseniz sayfasına bakın bende deneyeceğim doktorumuza sorup sizde sormadan denemeyin ama
Beyzanrrrr parpaaliii karanfil yağı alıp zeytinyağı ile karıştırıp damaklarına sür çokk etkili diyorlsr bende alıcsm bu hafta karanfil yağından beni mahvetti diş evresi ne uyku ne mecal sıfırrrr
parpaaliii elfyns jellere şahsen ben karşıyım zaten . Dün doktorumuz karanfil yağı veya hindistan cevizi yağı sür dedi . Bende karanfilin rahatlatıcı etkisini bildiğim için aldım eczaneden . Ayyy öyle bi ağladı ki . Amaaa kendim yapsam daha iyi olur belkide o çok yoğundu acı gelmiş olabilir teşekkür edermmm
elfyns parpaaliii evet olabilir belki zeytınyagı yumuşatıyordur benim oğlum da 4 aylık oldu fena salya akıtıyor eller hep ağızda bağlıyor sürekli