buket08 Kızlar bebeğim vücudunu yıkarken gayet güzel duruyo çok hoşuna gidiyor ama en son başını yıkıyoruz suyu döktüğümüz an ağlamaya başlıyor resmen içi çıkıcak gibi 1 aylığız sizin bebekler nasıl başını ağlatmadan nasıl yıkanabilir
benimbebegim buket08 ben o kadar küçükken duş başlığı ile yıkıyordum geriye doğru, yüzüne su gelince ağlıyordu çünkü duş başlığı ile mayışıyordu 😂
KuzeyinAnnesi03 buket08 ben 10 15 günlükten beri duşta kendimle birlikte yıkıyorum canım çok rahat oluyor emiyir bı yandan 🥰
Kuzeynepp buket08 bn kucagımda yıkıyorum bildiginiz kovayı ters cevırıyorum üstüne oturuyorum dizimin oraya kafası gelıcek sekilde yatırıyorum böylelikle yüzünede su gelmiyor bikere yıkayın cok kolayınıza gelicek kucakta yıkamak.
berfinur006 Başa su değdiği zaman vücut ısısı çabuk düştüğü için ağlaması normal bizimki de ağlıyor. En son başı yıkayıp hızlı bitirmeye çalışıyoruz
buket08 KuzeyinAnnesi03 daha küçük diye ben hiç ona cesaret edemedim ama 2 aylık olsun iyice toplansin denerim en kolay o şekil bencede 😍
KuzeyinAnnesi03 mevraca banyo da tabure var üstüne oturuyor kucağıma oğlumu yatırıyorum çok rahat oluyor fıskiye yi bacağımın arasına koyup yıkıyorum yada kucağıma alıp direk fıskiye yukarı takılı şekilde de yakaya bilirsin ilk çocuğum ve teblk başıma yıkıyorum 🫶✌️
KuzeyinAnnesi03 buket08 evde tektim bı gün kustu bende aldım kucağıma o gazla girdim yıkadım o günden beri ben yıkıyorum tek başıma 😅 çok kolay oluyro cidden
Kuzeynepp KuzeyinAnnesi03 47 kiloyum taşır heralde😂 dusakabinm cok küçük bide tabure eklenmesn die almadm