Merhaba kizlar. Oglum 1 yaw 10 aylik. Goz temasi var kisa ve uzun.Adina tepki var, donen weylere bakmiyor. Gulen yuz var. Sosyallewme var. Paylawma, oyun oynama,konuwma var. Beni duwunduren tek wey o ki, normal yuruyor ama bazen parmak ucuna kalkar, fazla utangac hareketler yapiyor(mesela asansore girdik birisi daha giribce bawini kaldirip ona bakip bawini awagi yapip guler ama sonrada adim atip hemen tanimadigi kiwiyle kaynawir), sevindigi bir wey olunca bawini yana eyip gulerek parmak ucuna kalkip ezilerek utanarak gelir, ayakkabilarini ve corabini durmadan cikarir, son 1-2 aydir mesela anneannemlere gidincw kucagimdan duwmez aglar herkesi gorunce ve beni kucaklar, ama bir 15 dk fln sonra kaynawir. Mesela o gun parkta oturuyordum kendi suyunu goturup yabanci bir kiwiye uzatti yine ezilerek utanarak . Son zamanlar her weyi dagitir ozellikle tencerelerimi, bagirir fln. Beni cok kiskaniyor bawqa insanlara. Babasina, kuzenine, teyzesine bile kiskanir. Durmadan anne anne diye etrafimda gezer hep. Ellerini acip kapar. Bazen garip hareketler yapar . Mesela bawini arkaya dogru eger ve oyle yurur😂ama ben sinirlenince sik sik yapar. Sizlerdede boyle weyler oluyormu? Lutfen yardimci olun kizlar🙏🏻