Msa0360 Kızlar acil yardım edin artık tuvaleti öğreteyim dedim ama nasıl yapacağım ne olacak bilemiyorum siz nasıl yaptınız neler aldınız ??
ferhanferi Msa0360 bnmkide 26aylik bnm kızım biraz konusuyo söyler diyorum ama korkuyorum öğretmeye çünkü 5aylik oglum var zorlanırken diye bn büyük ogluma 3yasinda öğrettim hemen öğrendi rahat oldu
_Goktugunannesi__ Msa0360 Bende 2 yaşına girsin alıştırayım diyorum 3 4 ay sonra ama benimde tereddütlerim var aslında anlıyor yani ben tuvalete gidiyorum sen burda dur deyince hemen eğilip poposunu tutuyor ama öğretmeye başlayınca söylemez diye korkuyorum
Msa0360 ferhanferi ay zaten bu da öğrenecek gibi değil sabah çıkardım bezini sürekli tuvalete de götürsem oturmuyor istemiyor ve 3 kere üstüne işedi ne yapacağım bilmiyorum
tuzludakota Msa0360 eğer bezi bıraktırmaya kararlıysanız, ilk günün böyle olması çok normal önce lazımlıksa ona alışsın klozete oturmak isterse oraya alışsın sık sık sorup sıkmayın oturduğu zaman oyun oynayın ilk hafta zor sonra yavaştan yavaştan alışıyor