nurkaradirek gamzeci biz gaz problemini maflor ile çözdük bazen verdiklerim benmde gaz yapabiliyor hala 7 aylık olduk
gamzeci nurkaradirek çok şükür kendısı yapıyor ama yetişkin insanlar gıbı sürekli sesli şekilde gaz cıkarıyor bu kadar dıkkat etmeme rağmen hala bu gazlar nerden cıkıyor anlamıyorum verdiklerime yediklerime cok dikkat ediyorum yınede oluyor
bebegimiopmelutfen Efecim ben og naturalin organik tanim buğday ununu kulladım hep içim rahat etsin diye
bussyy1710 gamzeci benimki de öyle gaz çıkarıyor özellikle alerji mamasını içerken. Bağırsakları dolduğu için bence
gamzeci bussyy1710 evet normal de bagırsakları yarıya kadar gaz oluyor dıyor doktor bunun bagırsakları tamamı dolmuş dıyor ne zaman gtsek topluca kucagımda gaz cıkarıyor hayatta kimse inanmaz bunu bır bebek yapsın
meteninana nurkaradirek kakada kan dışında benim oğlumda da hepsi var. Henüz tadım aşamasındayız ama mukuslu kaka, yüzde döküntü, kusma bir de şu ara öksürük başladı. Ek gıdalara bağırsakları hazır olmadığı için tepki mi gösteriyor nezle mi oldu bilmiyorum.
bimuallime nurkaradirek Emziriyorum. Süt ürünlerine hassas ve yumurtaya. Ama öyle kanlı kaka pişik ya da vücutta döküntü yok. Sadce gaz oluyor. Ekgıdada da yiyemicek mi acaba süt yumurta?
nurkaradirek bimuallime test taptırın isterseniz bi alerji Dr danışın şu desem yalan olur biz şuan yi yemiyoruz oğlum da bende ama genelde 1 yaşa kadar geçer diyorlar
Eslemnisa Bende kızıma yoğurt yedirdikten sonra vücudu bi anda kabardı kızardı bende randevu günümü bekliyorum alerji bölümünden nasıl yapıyorlar alerji testini
nurkaradirek Eslemnisa deriden yapılıyor alerjisini olan ürünü damlatıp deliyorlar iğne ucu kadar ancak kanamıyor bile 15 20 dk’da sonuç çıkıyo
bimuallime nurkaradirek Benim bu ara düzeldi. Yani az az yiyorum çocuk kusmuyor kakası da normal. Bakalım yumurtayı da açıcam
bussyy1710 gamzeci ay evet açıklama gereği duyuyorum ben de sürekli çocuk yaptı diye ahahahha Ben pata küte girdim ek gıdaya ilk 2 gün tadım yaptırdım baktım bişey olmuyor verdim çorba yapıp
gamzeci bussyy1710 bizde cok tadım yapmadık yoğurdu denedim baktım hala alerjisı var yumurtayı denedim ona da tepki verdi alerjı yapmaua meyilli olan gıdaları 3 gun denedim diğerlerini 2 gun verdım bazısını tek gun başta 3 gun le başladım ama sonra uyamadık
Ardenaden Ygmr124 tabiki bi anne cocugunun ek gidasi icn secenek bulamayinca girisimde bulunmus .Ve hepsi el yapimi calisanlarn hepsi kadin oyleydi 3 sene once.tertemizdi iceriklerinde asla katki maddesi yok cok sağlıklı kendimiz yosak o kadar yapariz oyle diyim