PrensesAnnesi1 Kızlar uyku tulumunuzun içine ne giydiriyorsunuz.? Bebegim üstünü çok açıyor , uyku tulumu onu sıcak tutarmı üsümez demi üstünü acınca 🙈🙈🙈
Serene PrensesAnnesi1 Uyku tulumumuz 1,7 Tog. Evin sıcaklığı 22-24 derece arası. Kolsuz çıtçıtlı body üzerine,penye alt üst pijama ya da tulum giydiriyorum.Üzerine uyku tulumu.Yetiyor.
Alyask PrensesAnnesi1 uyku tulumumuz 1,5 tog ıcıne çok ınce olmayan pıjama takımı giydiriyorum corabını da cıkarmıyorum ..
Deletedmom30 PrensesAnnesi1 penye alt üst giydiriyorum. Odası 24 derece. 1 tog uyku tulumumuz 😊 üşümüyor oğlum 😊
zumramomm PrensesAnnesi1 boşuna aldım bebeğim hiç sevmiyor giydirdigim gün uyumadı neredeyse hiç 2kere giydirdim koydum kenara nerden biliyorsun tulumdan olduğunu dersen gece yarısı çıkardım mışıl mışıl uyudu sonra.mont giymeyide sevmiyor coraplarida çıkartıp atıyor zaten 🤷
Mom9 PrensesAnnesi1 ev 23-24 derece 0,5tog uyku tulumu. İçine pijamalarını bi de ince penye yelek giydiriyorum ayakları kapalı olduğu için çorap giydirniyorum. Owli markası geçen hafta aldık memun kaldım. Bi tane daha alıcam bu hafta