karamelnur Kızlar dogum yapalı 15 gün oldu dün artık yalnız bakmaya başladım tabi ayriyeten kızım var 4.5 yasında bebek değilde kızım cok zorluyor gitmiş wcde yere çişini yapmış kıyafetleriyle artık nasıl bi tavır sergilemeliyim bilmiyorum yoruyor beni :/
Maka_Paka karamelnur Kıskançlıktan daha neler yapacak annesi ☺️ Olabildiğince sakin klamaya çalışın ve daha çok buyuguyle ilgilenin. Bebeğin ihtiyaçlarını karşılarken de büyüğü yanınızda olsun, başını oksasin, öpsün. Hayırlı bir evlat olsun inşaallah 🌸
ffulya karamelnur çocuklat kardeşleri olunca gerileme gösterir. İlginizi çekmek için Bebek hareketleri yapacaktır. Ona da sürekli sarılın kucağınıza alın. Kardeşi ile ilgili sorumluluk verin mesela bezini getirsin, losyonla banyo sonrası masaj yapsın vs gibi
Ardenaden karamelnur bnmki once parkeye sonra odadini halisina snra koltuga isedivtepki verme unutuyor benide kizim yoruyor bebek degil
karamelnur ffulya evet bebek hareketleri yapıyor ilgi cekmeye calısıyor dengeyi kurmak cok zor cidden
ffulya karamelnur o da ilgiye muhtaç. Kardeşiyle o da ilgilenirse sizi anlayacak ve bağları zamanla kuvvetlenecektir. Yeter ki ona büyümüş muamelesi yapmayın sürekli ona da sarılın kucağınıza alın
Ardenaden Dun parka gittik merdivenlerini emekleyerek cikiyor kizim guzel cik diyorum ben bebegim aaa aaa gibi ses cikartiyor bebekmiss gbi kayıyor