tugces188 Ygmr124 yok yüzüme yaklasmiyor ama emerken süt akıyor galan sütümde yağlı. Bakalım kreme 2 gün daha devam edeyim sonra doktor randevusu var zaten
Ygmr124 tugces188 sütünün yağlı olmadı güzel bebeğin gelişimi ve kilo alması için yağlı olması lazım sütün emzirdikten sonra ıslak pamukla sil o süt kaldığında yanağında benim kızımında yapmıştı ondanda olabilir çenesinde bile vardı sivilceleri
Yyagmur3 tugces188 canım o zaman hemen beslenmenden benim yazdıklarımı bi çıkar birde öyle gözlemle bakalım anlaşılan benim bebemle aynı durum gibi duruyor ver bebeğinin yüzünü mutlaka nemlendir
tugces188 hilalll355 ben iki gün üst üste çilek yedim birde çok az acı yedim normaldi ama şuan ekstra dikkat etmemiş gerekiyor acı olduğunu hissettim. Sonra böyle oldu zaten
hilalll355 tugces188 yediklerini bir süre ara ver ama yüzünü nemlendir mutlaka hatta vücudunu masaj yaparak sur
Yyagmur3 tugces188 yağ belki artırabilir gözenekleri tıkıyor ya, sen yinede nemlendirici ile nemlendir
tugces188 Ygmr124 evet bizimde cenemizde var. Bugünde göz kapaklarinda olmaya başladı her gün artıyor yediklerim ise şu 3 gündür tavuk haşlama yumusrya bisküvi bu kadar
aa3 Benim kızım da 24 günlük ve sivilceleri çok arttı yüzünde, doktorum protein ağırlıklı beslenme dedi yumurta çok yiyordum kestim ama henüz azalma göremedim. Ben de deneyeceğim ıslak pamukla silmeyi. Acaba silenlerde işe yaradı mı?