Annembilir Herkese iyi akşamlar hanımlar elinde fazla yada kullanılmayan bebek arabası satan varmı çok pahaşı bişey istemiyorum en fazla 1000 liralık 1,5 yasında oğlumla bir ay sonra doğacak bebeğin sıgabılcegı bişey ☺
Bebekligiller Annembilir bende bebek arabası var ama puset yok. Normal araba. Bizim burda dışarıya atmışlardı. Gayet yeni gibi, yıkadık baktık bi sorun yok. Markası babyhope diye yazıyor 🤔
Karannsyn Ben satıyorum ama en fazla 2 buçuk yapabilirim kargo size ait eğer istanbuldaysanız elden olur
Bebekligiller miraynur yok satmıyoruz. İhtiyaç sahibi birine verelim dedik ama ben İstanbul da oturuyorum. Kargo çok çıkar diye uzak yerlere vermek istemedim.
miraynur Bebekligiller dolap uygulamasindan satisa koysaniz dusuk bi butceyle cikacak olan kargoyu odesem 400 500 eyer saglam biseyse çünkü cok ihtiyacim var 2 cocugum var ve onlari tasimaktan kolarim artik agriyor surekli evlere temizlige gidiyorum yada bulasik yikamaya lokantalarda oldugu zaman gunu birlik işlere gidiyorum 2 cocukla bebek arabasi almak durumunda kaldim evim kira eşim de benim gibi guni birlik işe gidiyor iso olursa
Bebekligiller miraynur dolap hesabım var. Akşam resmini çekip uygulamaya yüklerim. Size de haber veririm sadece kargo parası verirsiniz
Annembilir Bebekligiller merhaba verdiniz mi acaba arabayı bende istanbuldayım zaten ihtiyacım olduğu için bu postu actım