Sadeturkkahvesi İYİ Kİ ALDIM DEDİĞİNİZ ÇOCUĞUNUZUN ÇOKK OYNADIĞI Bİ OYUNCAK PAYLAŞIN KIZLAR🫠 Birbirimize fikir olsun 1 yaşından beri aktif oynuyor şuan 2.5 yaşında
Ssude Sadeturkkahvesi Arkadaşımızdan hediye geldi ama kızım bunu çok seviyor daha 6 aylık ama kendince oynuyor 🥰
aven Sadeturkkahvesi paylaştım bile resime üşendim cunkuu yaklasık 10 evin 4 de vardir bizdeki halıdan 😂😂😂
Sadeturkkahvesi aven ayy evet o çok güzel bana oğlum doğduğunda oyun halısı gelmişti oyüzdn onu alamamıştm😀 içimde kaldı
aven Sadeturkkahvesi bende özellikle onceden almistim var oyun halisi demek icin getirmesinler hediye diye akillik etmisim demi 😌😌😌
aven Sadeturkkahvesi 😅😅😅😅bu arada cok kullaniyoruz dediysem wc gitmek icin birakiyorum o kadar max 20 dk durma suresi onun disinda hep kucaktayiz habire odalari gezip duvardaki dekorlara bakiyoruz ve kendi dolabindaki elbiseleri inceliyoruz yani seninki bir oyuncaga sahip degiliz egitici kopekcik almayı planliyorum
DevosMom Sadeturkkahvesi aaa evet onda var bak unutmuşum benim oğlan onu ağzına sokmayı tercih etmeye başladı iki gündür çok vermiyorum 😂😂
aven Sadeturkkahvesi aaaa dur dur bak iyi dedin yapayım birde ben helyum balonlardan bagliyorum sırf yatsın oyalansin diye daha oturamiyorda kendisi onu da cok sevmisti
guzelannesi Ssude benimkide suan 9 aylik. Pili bitmisti eline veremedim 1 hafta sonra taktım verdim nasil heycanlandi tekrar.
ZeydsMom Sadeturkkahvesi piyanolu oyun halisi. Simdi piyanosu elinde oluyor. Oyuncaklari arabasindan asili. Halisida yerde. Cok avantajli
Ogretmenannex aven helyumlar tehlikeli patlatsa yanar çocuğunuz Allah korusun . Durdum yere patlatabiliruorlar