maygirl ozley teşekkur wdwrm cvp icin..ya oda skıntı degistrmek icn dolmayı beklemiyorum az veya cok farketmeden hemen deisirim cunku..anlamiyorum neden şu goatergeyi kaldrdilar bebek bezi sonucta😀
ozley maygirl bez çok pamuklu olduğundan az da yapsa şişmiş görünüyor hemen. Ben de çok tutmadan değiştiriyorum ondan takılmıyorum çizgiye ama keşke olsaydı daha iyi olurdu😂böyle pamuklu bezler içinde fiyat performans olarak bence en iyisi bu ama almaya devam 😅
maygirl selcenada kaliteli kalibi cok guzel dier bezler kizarklik filan yapio bacak kenarlarni kesio kizartio misal goonda oyle bsy olmuo kalibi kalinligi kalitesi cok baska…prima kadr kaliteli bana gore
maygirl selcenada goon deneyin oncelikle kesinlikle…zaten dgerlerine gerek duymayacaksniz…bn bazen sey yapiyorum.gunduz molfix gece goon kullandigim zamanlar oluyor.
ikrakuss selcenada bende ilk doğum yaptığım da baby turco kullandım iki numaraya geçince sızdırma ve bebeğin tenini ıslak bırakma çok yaptı o yüzden Molfix pure & soft a geçtim mükemmel ötesi
selcenada ikrakuss Molfix pure soft kullanıyım dıorum kanat kısmı kısaltılmıs baktım internetten oyuzden kararsız kaldım
unalll selcenada bende burada kalayım Çnkü bende prima kullanıyorum Gerçekten de pahalı Ama ne pişik oldu ne sızdırma şuana kadar
Keremlihayat İlginçtir Primadan çocuğun çişi çıkıp duruyordu baby turco ya geçtik çok şükür sızdırma hiç kalmadı, bunda da bazen kaka çıkıyor sırtına doğru ama. Yüzde yüz koruyan bir bez de yok maalesef.
parisbebek90 selcenada bizde pahalı olduğu için prima yı bıraktık. Goo.n kullanıyorum. Çok memnunum, külot Bez tercih ediyorum