sendrom58 Artık tükendim. Oglum 3 yaşında tost,, patates kızartması ve bulgur pilavı dışında adam akıllı hiçbirşey yemiyor ne yapacagımı şaşırdım
_Bihterziyagil_ sendrom58 aynı şey bende de var oğlum sadece makarna pirinç pilavı biberona mercimek çorbası koyarsam eğer onu içiyor 3-4 saatte patates kızartması çikolatalı ekmek bu tür şeyleri yiyor başka asla hiçbir şey yemiyor ne yapacağımı gerçekten şaşırdım iştah şurubu alsam etki eder mi acaba diye düşünmüyor değilim aslında belki daha fazla acıkır da yer mi 😐😐
Yelda35 sendrom58 benim oğlum da 3 yaşında lahmacun pankek pilav makarna patates çilek bunlar arasında dönüp duruyor
livanurvealpinannesi61 sendrom58 yediği şeyleri bir süre yapmayın zamanla düzelir. Yemiyor diye yediği şeyleri yaparsanız düzelmez.
sendrom58 _Bihterziyagil_ he bide çkilotalı ekmek. Sür sür diyip duruyor iştah açıcı 3 kutu bitirdim nerdeyse etki etmiyor
_Bihterziyagil_ sendrom58 of of valla başka çocuklara bakıyorum herşeyi yiyio etli sulu,kuru ne olursa yiyo bizim beyefendiler asla 😐😐🥺