burcuibilge Kızlar merhaba, Kızım 7,5 aylık henüz dişleri çıkmadı ama çok huzursuz sizce ne zaman çıkar tecrübeli annelere danışmak isterim. Görsel ekliyorum. Şimdiden teşekkürler
Elsnazan burcuibilge 10 aylıkken 2 diş birden patladı bizim ama 2 3 ay rahat çektik yani bebekten bebeğe değişiyor çıkma süreci ..
hnnl burcuibilge benim oğlan 8 aylık canım 4 diş var üstlerin yanına çıktı çıkacak iki tane daha d vitaminini aksatma onunda eli kulağındadır
yavrupotuncek burcuibilge sağlık ocağının verdiği d vitamini zaten gaz yapıyo ocean 160-170 lira galiba ondan akın hiç gaz flaan yapmıyo icerigu en temiz olanlardan
burcuibilge Elsnazan bazıları şişliğinden falan anlıyor bi paylaşıyım dedim merak ettim. Sizin bebişinizde sağlık ve kolaylıkla tamamlasın inşallah süreci 😊
burcuibilge hnnl oyy maşallah baya çıkmış kolaylıkla gelsinler inşallah 😊😊 Bekliyoruz d vitaminini düzensiz kullanıyorum açıkçası sanki gaz yapıyor gibi hissettik vermeye korkuyoruz :) gün aşırı veriyorum
burcuibilge Çıkmadan hemen önceki halinden görseller varsa paylaşırsanız sevinirim tecrübeli anneler❤️
burcuibilge yavrupotuncek youplus vermişti en son dr o da yaptı gibi geldi bize. Zaten çok gazlı bi bebek. Ama düzenli kıllanmaya başlıyım bakim bidaha deneyelim ☺️